GRE HAZIRLIK SETİ 4 parça

Kullanılmış Ürün
Bilgisayar Aksesuarları yeni kitap

İlan Sahibi Bilgileri




İstanbul
İlan Açıklaması

1.) 2006 yılında Kaplan Publishing tarafından basılmış GRE EXAM PREMIER PROGRAM 2007 EDITION GRE hazırlık kitabı.

2.) 2007 basım ETS - PRACTICING TO TAKE THE GRE GENERAL TEST 10TH EDITION. ABD´den alınmıştır, Türkiye´deki kitapçılarda bulamayacağınız ve GRE testinin resmi hazırlayıcısı ETS kurumu tarafından yayınlanan ideal bir GRE sınav hazırlık kitabı. ETS GRE CD´si kitapla beraber ücretsiz verilir.

İçinde 7 gerçek GRE sınavının Verbal ve Quantitative bölümlerinden sorular, cevapları ve açıklamaları; matematik bölümü için referans sayfaları, Analytical Writing bölümü için örnek sorular ve skorlama ve GRE testi için genel taktikler bulunmaktadır. İçinde kurşun kalemle çok az yazı bulunmaktadır, yıpranması yok denecek kadar azdır.  KİTAPLA BERABER GELEN ÜCRETSİZ ETS GRE CD´Sİ: GRE sınavının hazırlayıcısı ETS tarafından hazırlanan resmi Powerprep GRE hazırlık CD´si. 2 adet bilgisayar bazlı GRE General testi, Analytical Writing bölümü için örnek, GRE´de skorlama hakkında bilgi, matematik refresheri ve test tutoriallari içerir.

3.) THE PRINCETON REVIEW tarafından 2010´da yayınlanmış CRACKING THE GRE 2010 EDITION. ABD´den alınmıştır, Türkiye´de her kitabevinde bulamayabilirsiniz.

Online olarak 2 GRE hazırlık testine erişim ve 300 adet deneme sorusu ve açıklamalı çözümü bulunmaktadır. Ayrıca, Verbal, Quantitative ve Analytical Writing bölümlerine hazırlık için gereken ana stratejiler kitapta bulunmaktadır.

Kitabın ikinci yarısında kurşun kalemle yapılmış çözümler vardır, ilk yarısı tertemizdir. Yıpranma oluşmamıştır.

4.) 2007 basım Barron´s Essential Words for the GRE kitabı. GRE sınavında en çok çıkan kelimeler için süper bir hazırlık kitabı, içindeki 800 kelime, basit açıklamaları ve örnek soruları ile GRE sınavına mükemmel bir hazırlık aracı. İçinde kurşun kalemle bastırılmadan  yapılmış çözümler rahatlıkla silinebilir. Sayfaları ve dış kabı yeni gibidir.