LOEWE ÖZEL TASARIM DERİ DİKİŞLİ GÜNEŞ GÖZLÜGÜ ORJİNAL TAKASLIK

Kullanılmış Ürün
Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri


İstanbul
İlan Açıklaması

LOEWE MARKA SIRADIŞI TASARIM ORRİGİNAL DERİ DİKİŞ DESENLİ GÜNEŞ GÖZLÜGÜ .

öncelikle resimlerin hepsi bana aitdir hiç bir şekilde temsili yada internetten yüklenen resimler değildir. hatta gözlüklere modellik yapan kişide benim hiç bir şekilde photomontaj yoktur sadece çok sayıda resim çektigim ve sitede resim yüklemek sınırlı oldugu için bir resim panelini 4 ben adet fotograf yansıtmak süretiyle mudahalede bulundum alıcagınız ürün gözlügün kendisidir.

ürün özel deri dikiş güneş gözlügüdür piyasa fiyatı 700-800 tl arasıdır sadece birkaç defa takılmıştır en ufak kırık çizik defa v.s yoktur nerdeyse sıfır ayarındadır .acil paraya ihtiyacım oldugu ve motorsiklet almak istedigim için satışa çıkardım fiyatının uygun olma sebebi sadece budur ihtiyacınız varsa ve kaliteli bir gözlük istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayı bir daha böyle fırsat çok zor gelir.



Önemli not : satış fiyatı :340 tl dir bunu dikkate alarak takas teklifini vermenizi rica ediyorum

Ürünü  sitedeki diğer imitasyon ,taklit ve fason ürünlerle lütfen karıştırmayınız.

SÖZ KONUSU OLAN GÖZ SAĞLIGINIZ İÇİN LÜTFEN KESİNLİKLE İMİTASYON TAKLİT UCUZ VE SAHTE GÜNEŞ GÖZLÜKLERİNİ KULLANMAYINIZ!


UYGUN ÖLÇÜDE TAKASA AÇIGIM :PSP-PS3-PS4-PS3 OYUNLAR-XBOX 360-X BOX ONE-AKILLI CEP TELEFONU - ELEKTRONİK EŞYA - ORJİNAL FORMA-ORJİNAL SPOR TEKSTİLİ ÜRÜNLERİ-İPOD-İPHONE 4 VE ÜSTÜ - ACTİON FİGÜRE STATUE (HEYKEL) (SİDE SHOW-HOT TOYS VE ÜZERİ)-HER TÜRLÜ EVCİL HAYVAN -AKVARYUM KAFES VE AKSESUARLARI RC UZAKTAN KUMANDALI ARABA-UÇAK HELİKOPTER V.S ALINIZA GELEBİLECEK HERHANGİ BİRŞEY