nikon D3200 birbucuk yıl garanti orjinal nikon uzaktan kumanda 18,55 lens uv filitre orj nikon çanta

Kullanılmış Ürün
Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




İstanbul
İlan Açıklaması
nikon d3200 + 20 ay garanti + orjinal nikon uzaktan kumanda + 18,55 lens + uv filitre + orj nikon çanta + tripod kutu ve tüm ekipmanları ile birlikte 1.150 tl 
(KDK BİLGİSAYAR) 
GÜVENCESİ İLE
 

Nikon D3200

Nikon D3200 Tanıtım

Nikon D3200 giriş seviyesi dijital SLR fotoğraf makinesi 24.2 megapiksel efektif piksel çözünürlüğü ve yeni CMOS görüntü sensörü ile 19 Nisan 2012′de duyuruldu. Nikon D3100 modelinin yerini alacak şekilde duyurulan Nikon D3200′ün ilk göze çarpan özelliklerine bakarsak giriş seviyesi bir DSLR için oldukça yüksek bir megapiksel değeri ile karşı karşıya olduğumuzu görüyoruz.

24.2 etkin megapiksel özellikli D3200, Nikon tarafından geliştirilen DX format CMOS görüntü sensörü kullanmaktadır. Büyük sensör kullanan Nikon D3200 ile yüksek kaliteli fotoğraflar ve filmler güzel bir arka plan bulanıklığı ile alınabilir. Görüntüleri yazdırıldıklarında D3200 yüksek piksel sayısı olarak da etkilidir. D3200 ile alınan görüntüler kesilmiş ve büyütülmüş olsa bile, yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi ile en az bozulma yaşanmaktadır. Nikon D3200 doğal ISO hassasiyeti olarak ISO 6400‘e kadar destek sağlarken Hi1 olarak ISO 12800′e eşdeğer sonuçlar alınabilmektedir.




Nikon D3200 ayrıntılı fotoğraf çekmek için 24.2 efektif megapiksel ve Nikon DX format CMOS görüntü sensörü kullanarak görüntüleri büyütmek veya tercihinize göre bunları kırpmak için size maksimum özgürlük sağlamaktadır. Bu sayede olağanüstü renk ve netlik ile detaylı fotoğraflar veya HD video alabilirken, görsel üzerinde netlik kaybı olmadan yaratıcı bir şekilde düzenleme yapabiliyor olacaksınız.

Nikon D3200 üzerinde yüksek hızda 24.2 megapiksel verileri işlemek için Nikon D4 tarafından kullanılan ile aynı ama DSLR modeller için optimize edilmiş görüntü işleme motoru EXPEED 3 kullanılmış. Ayrıca, üstün görüntü işleme yeteneği ve entegre görüntü sensörü ile yüksek hızlı okuma sayesinde Full HD 1920 x 1080 / 30p D-Film desteklenmektedir.

D3200’de Öne Çıkanlar:

Ödüllü ve ultra popüler D3100’ün arkasından gelen D3200, son dijital SLR kamera fonksiyonları ile yüklenmiş, taşınabilir, kompakt ve hafif bir giriş seviyesi modelidir.

Nikon’un en üst seviye D4 ve D800/D800E fotoğraf makinelerine yerleşik aynı EXPEED 3 görüntü işleme sistemi ile etkin 24.2 milyon piksel sayısına sahip yepyeni DX format CMOS görüntü sensörü kombinasyonu, D3200’ü yüksek kalite ve detay ile görüntü yakalama açısından sınıfının en üst seviyesine koyar.

Dahası, D3200 dijital DSLR fotoğraf makinesi kolay kullanımı ve yeni, güncel fonksiyonları ile geliştirilmiş bir kılavuz modu sunuyor. Android akıllı cihazların uyumluluğu ile birlikte, kullanıcıların artık görüntü aktarması veya Kablosuz Mobil Adaptörü WU-1a kullanarak uzaktan çekim yapabilmesi sağlanmıştır.

D3200 Temel Özellikleri 

1.      Yeni Nikon DX-Format CMOS Görüntü Sensörü ve Gelişmiş EXPEED 3 Görüntü İşleme Sistemi:

 D3200, kullanıcıların yüksek ISO değerlerinde yüksek kalitede görüntü çekimi sağlayan yeni Nikon DX format CMOS görüntü sensörü ve 3 EXPEED görüntü işleme sistemi ile donatılmıştır.

ISO 12800’e eşdeğer Hi 1 ayarı ve ISO 100’den ISO 6400’e standart duyarlılıkları ile birlikte, etkin 24.2 milyon piksel sayısına sahip D3200, büyük ölçüde her yönüyle D3100’ü geçti.

Dijital SLR fotoğraf makineleri için optimize edilmiş Nikon’un özel EXPEED 3 görüntü işleme sistemi geliştirilmiş ve yansıma, canlı renk üretimi, dinamik ifade aralığı ve üstün yüksek hız performansı için kapasitesi ve görüntü sensörü 24.2 milyon piksel olarak en üst düzeye çıkarılmıştır.

Örneğin, bu sistem etkili bir şekilde gelişmiş kumlanma azaltma işlemi ile kumlanmaları bastırır; loş ışık altında, yüksek hassaslıkta çekim yapıyor olsanız bile, görüntü sensörünün 24.2 milyon piksel çözünürlüğünü ve keskinliğini koruyan görüntüler üretir. Dahası, film çekimi için özel kumlanma azaltma sistemi, düşük ışık koşullarında kaydedilen videoların net ve temiz hatları korur.

Nikon’un EXPEED 3 görüntü işleme sistemi, şirketin kapsamlı görüntü işleme sistemini ne kadar iyi bildiğini ve yıllar boyunca geliştirmekte olduğu teknolojilerin son noktasını temsil ediyor.

2.      Geliştirilmiş ve Yenilenmiş Kılavuz Modu:

D3000 ve D3100’de bulunan ve çok sevilen kılavuz modu geliştirilmiş ve D3200 daha sezgisel ve her zamankinden daha fazla fotoğraf makinesi işlemlerini kolaylaştıran sürümüne sahiptir. Görüntüleri oynatmak veya rötuş yapmak, bunun yanı sıra her türlü ayarı uygulamak için başvurulan talimatları ufak bir dokunuşla bir düğmeye basarak görebilirsiniz.

İlave Metin Açıklamaları

Sahne detaylarının metin açıklamaları ile fotoğraf makinesi ayarlarının nasıl yapılacağını gösterip, kullanıcılara deklanşöre basmadan önce mükemmel sonuçlar elde etmeleri için ön izleme yapma imkanı sağlamaktadır.

Kılavuz modu, kullanıcıları için eğlenceli ve kolaydır. Gece portreleri veya close-up çekimlerde, ya da arkayumuşatan veya suyun akışını gösteren teknik uygulamalarda, güzel görüntüler elde etmenizi sağlamaktadır.

Metin açıklamaları örnekleri:


Yepyeni Seçenekler – Gelişmiş Uygulama

Kılavuz modu etkinleştirildiğinde, gelişmiş uygulama kullanıcıların ilk tercihleri biridir. Yeni seçenekler ise şunlardır: Gün batımında kırmızıları yakalama – Fotoğraf makinesinin beyaz dengesi ayarları; Koyu fotoğrafları (Low key)  ve parlak fotoğrafları çekme – Fotoğraf makinesi pozlama ayarları; Bulanıklık azaltma – Otomatik ISO kontrolünün devreye girmesi

D3200’e yerleştirilmiş bu yeni seçenekler sayesinde, kullanıcılar etkin fotoğraf makinesi işlevlerini öğrenip ve hızlı bir şekilde istedikleri sonuçlara ulaşıp, güzel fotoğraflar çekebilirler.

 Ek seçenek görüntüleri:

width=

3.      Yaklaşık. 921k-nokta TFT 3 inç LCD Ekran:
Canlı görüntü çekimi için kullanıcıların sadece bir düğmeye basması yeterlidir. Canlı görüntüleme modunda, kullanıcılar dört AF alan modundan birini seçebilirler: Normal alan AF, geniş alanlı AF, Konu-izleme AF veya Yüz-öncelikli AF

4.      D-Film Fonksiyonu –1920 × 1080/30p Full HD Film Kaydı:

 Üstün görüntü kalitesine sahip Full HD filmler, D-Film fonksiyonu kullanılarak, deklanşör düğmesi üzerinde bulunan film kayıt düğmesine bir kez basarak kaydedilebilir. Kullanıcılar ayrıca kılavuz modunda bulunan diyafram değeri gibi ayarları yapabilirler.  Dahası, zengin NIKKOR lens serisi kullanımı, film severlere, tam geniş açıdan telefoto lenslere kadar geniş bir yelpaze sunarak benzersiz dijital SLR fotoğraf makinesi özelliği ile kendi sanatlarını ifade etmelerini sağlar.

Ayrıca D3200, fotoğraf ve film çekimi sırasında hareket eden nesnelerin net ve keskin görüntüsünü yakalamak için sürekli odaklama yapan, Full-time-servo AF (AF-F) odak modunu sunmaktadır. Yüz öncelikli AF, portre gibi film kaydı için uygundur.  Hareket eden nesneleri izleyen ise Konu-izleme AF modudur.

Dahası, kullanıcılar D3200 kullanarak kaydedilen filmleri görüntüleyebilir ve düzenleyebilirler. Bu fonksiyonlar, kullanıcılara daha iyi bir fikir vererek post prodüksiyon çalışmalarını çok daha kolay yapmalarını sağlamak için geliştirilmiştir.  Film düzenleme için başlangıç noktası ve bitiş noktası seçenekleri, filmin başlangıcında ve sonunda gereksiz kısımlarını kırpmayı sağlayan menü ekranında görüntülenmektedir. Düzenlenen film kaydedilmeden önce Sonuç Ön İzlemesi olabilir.  Bireysel film kareleri JPEG görüntü olarak kaydedilebilir. Buna ek olarak, film sevenlerin stereo ses kaydedebilmesini sağlayan harici stereo mikrofon D3200’e bağlanabilir.

5.  Akıllı Cihazlar (Android) ile Uyumluluk – Kablosuz Aktarım ve Uzaktan Çekim:

D3200, kullanıcılara görüntüleme, görüntülerini paylaşma ve fotoğrafçılıktan zevk almalarını sağlayan yollar sunmaktadır. Kablosuz Mobil Adaptörü WU-1a kullanarak, görüntüler, akıllı telefonlar, tabletler ve kablosuz bağlantı aracılığıyla diğer akıllı cihazlara aktarılır. Ayrıca, fotoğraf makinesi ayarları ile akıllı cihaz çekim için uzaktan kumanda olarak işlev görebilir. – Canlı görüntü ekranı – Uzaktan Film Kaydını desteklemez.


Nikon D3200 Özellikleri

DSLR TerimleriKamera Özelliklerinin Detayı
Kamera Tipi DSLR – bkz. DSLR ve SLR Nedir?
Megapiksel24.2 MP
Görüntü AlgılayıcıDX format – bkz. FX ve DX Nedir?
SensörCMOS sensor (23.2 x 15.4 mm)
ISO Aralığı ISO 100 – ISO 6400 doğal aralığı ve 12800 yüksek ISO
Enstantane Hızı 4 fps
Görüntü Boyutu 6,016 x 4,000 (Büyük) 4,512 x 3,000 (Orta) 3,008 x 2,000 (Küçük)
Dosya FormatıNEF (RAW): 12 bit, sıkıştırılmış JPEG: JPEG-uyumu ile ince ayar (yaklaşık 1 : 4), normal (yaklaşık 1 : 8), veya basit (yaklaşık 1 : 16) sıkıştırma NEF (RAW)+JPEG: NEF (RAW) ve JPEG formatlarının her ikisinden de tek fotoğraf kaydı
Depolama SD (Secure Digital) ve UHS-I uyumlu SDHC ve SDXC hafıza kartları (1 kart)
Dahili FlaşEvet
Gövdede AFYok
Video KayıtVar ( Full HD 1080p) Maksimum 20 dakika.Dahili mikrofon, mono
İsteğe bağlı harici stereo mini-pin jak (3.5 mm çaplı)
Mikrofon hassasiyeti ayarlanabilirHD 1,920 x1, 080/30 fps
HD 1,920 x1, 080/25 fps
HD 1,920 x1, 080/24 fps
HD 1280 X720 / 60 fps
HD 1280 X720 / 50 fps
VGA 640×424 / 30 fps
VGA 640×424 / 25 fps
Beyaz Ayarı (WB) Otomatik, ampul ışığı, floresan (7 tip), doğrudan günışığı, flaş, bulutlu, gölge, önceden ayarlı manuel, tüm kabul edilen önceden ayarlı manuel ile ince ayar.
LCD Ekran 7.5-cm/3-in., 160 ° görüş açısı ile yaklaşık 921k-nokta (VGA) TFT LCD , yaklaşık 100% çerçeve kaplama, ve parlaklık ayarı
Bağlantı Seçenekleri Yüksek hızlı USB, Tip C mini-pin HDMI bağlantısı, NTSC, PAL, Stereo mini-pin bağlantısı (3.5mm çapında)
Görüntü Açısı Yaklaşık 1.5x lens odak uzaklığı
Otomatik Netleme11 noktada netleme alanı var.  Otofokus (AF): Tek servo AF (AF-S); Sürekli servo AF (AF-C); Otomatik AF-S/AF-C seçim (AF-A), konunun durumuna göre tahmini odak takibi otomatik olarak aktif olur ) Manuel fokus (MF) seçilebilir: Elektronik telemetre kullanılabilir
Wi-Fi Eye-Fi uyumlu
Pil Ömrü 540 çekim
Uzaktan KumandaMC-DC2 (Ayrıca alınmalı)
GPSGP-1 (Ayrıca alınmalı)
Tripod Bağlantısı1/4 in. (ISO 1222)
Boyutları125 x 96 x 76.5 mm
Ağırlıkyaklaşık 455 g (sadece kamera gövdesi)http://www.kartal-su-kacagi.com/
www.izmit-su-kacagi.com
www.izmit-kanal-acma.com
www.pendik-su-kacagi.com/
www.kdkbilgisayar.com/
www.umraniye-bilgisayar-teknik-servis.com/
www.kartal-su-kacagi.com
www.gebze-su-kacagi.com
www.gebze-kanal-acma.com
www.kartal-kanal-acma.com