Samsung Galaxy S4 zoom Beyaz Dijital Akıllı Cep Telefonu

Kullanılmış Ürün
Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri

İstanbul
İlan Açıklaması
Merhaba, Kullanmadığım Samsung Galaxy S4 zoom cep telefonumu işime yarayabilecek başka bir ürün ile takas etmek istiyorum. İlk aldığımda 1200 tl ödemiştim. Ürünün herhangi bir arızası,bozuğu vs bir sıkıntısı yoktur. Fotoğraf çekmeyi seven insanlar için harika bir ürün tavsiye ederim.Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy S4 Zoom
Hiçbir şeyi kaçırmayın: Aynı anda konuşun, çekin ve paylaşınSadece anıları paylaşmayın; deneyim yaratın. Arama sırasında Fotoğraf Paylaşımı, yeni fotoğraf çekme olasılıkları oluşturur. Bir çekim yapın ve telefonda konuşurken, mesajla birlikte bir arkadaşınıza gönderin! Zoom halka kontrolü, kamera uygulamasını anında açmanızı ve fotoğraf fonksiyonlarını kontrol etmenizi sağlar.
Birden Fazla Fonksiyonlu Kamera DeneyimiHızlı Başlatma ve Kısayol, birden fazla kamera moduna anında erişmenizi sağlar. Galaxy S4 zoom’un ön tarafta bulunan zoom halkanın hızlıca döndürülmesi ve ardından ekrana hızlıca dokunulması, aşağıdaki farklı kamera modlarını çevirmenizi sağlar: Otomatik, Galeri, Akıllı Mod, Elle Ayar, Program ve yeni Modumla daha fazlası.
Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy S4 Zoom
Optik Zoom KontrolüZoom kontrolü yeniden düşünüldü. Optik zoom kontrolü, düzgün, kullanımı kolay dijital kontrollerle birlikte geleneksel tuşların ve düğmelerin yerine geçmektedir. Profesyonel kalitedeki doğruluk ve benzersiz kullanım kolaylığı, sadece zoom halkasının hızlı bir dönüşü kadar uzaklıktadır, ayrıca geniş açılı çekimler yapmayı ve zorlu odaklama efektleri oluşturmayı sağlar.
Daha iyi düşük ışık performansıGelişmiş sensör teknolojisi, resimlerinize hayat verir. Süper hızlı, süper hassas 16 megapiksel BSI (arka taraf aydınlatmalı) CMOS sensör, düzgün pozlama için daha az aydınlatmaya ve geleneksel sensörlere göre daha hızlı odağa gereksinim duyar. En az aydınlatma koşullarına sahip anlarınızda bile, fotoğraflarınız her şeyi yakalayacaktır. **Pil + Pil Şarj Cihazı kampanyası Vodafone kampanyalı siparişlerinde geçerli değildir.
Samsung Galaxy S4 Zoom

Samsung Galaxy S4 Zoom

Akıllı telefonla fotoğraf makinesini bir araya getiren Samsung Galaxy S4 Zoom, en uzak mesafeleri dahi aşarak sizi sevdiklerinizle buluşturuyor. Aynı anda konuşma gerçekleştirebileceğiniz, fotoğraf çekebileceğiniz ve paylaşım yapabileceğiniz S4 Zoom, mükemmel bir teknoloji deneyimi vadediyor. Yüksek çözünürlüklü lensi ve android sisteme sahip altyapısıyla dünyayı ayağınıza getiriyor. 

Samsung Galaxy S4 Zoom

Samsung, kullanıcılarının sevdikleriyle daha fazla görüntü paylaşma isteğini ve android tabanlı uygulamalara kolayca erişim ihtiyacını göz önünde bulundurarak hem fotoğraf makinesi hem de akıllı telefon işlevi gören yeni Galaxy S4 Zoom’u teknoloji tutkunlarıyla paylaşıyor. Teknolojiden ödün vermeyen telefon, aramalar sırasında fotoğraf paylaşmanızı, kameranın optik zoom´unu kontrol edebilmenizi, 16 megapiksel kamerasıyla yüksek çözünürlüklü görüntüler yakalamanızı ve iletişim işlevinin tüm özelliklerini kolayca kontrol etmenizi sağlıyor.

Android işletim sisteminin tüm özelliklerini taşıyan ürün, Samsung arayüzüyle kolay bir kullanım imkanı tanıyor. Optik zoom özelliğiyle uzağı yakına taşıyan telefon, video kalitesiyle de göz dolduruyor. Kamerasının yanı sıra, cihaz, adeta bir fotoğrafçılık rehberi olarak işlev görüyor. Fotoğraf önerisi uygulamasıyla diğer kullanıcıların dünyanın herhangi bir yerinde çektiği fotoğrafları size gösteriyor, konum temelli önerisiyle seyahatlerinizde en güzel yerleri gezmenizi sağlıyor.

Telefonun manuel ve otomatik ayarlara sahip çekim moduyla kendinizi profesyonel bir fotoğrafçı gibi hissedebiliyorsunuz. Akıllı mod ayarlarıyla yüksek kalitede sanatsal çekimler gerçekleştirmenizi sağlayan ürün, sesli fotoğraf özelliğiyle geçmiş anılarınızı yeniden yaşama imkanı sağlıyor. Genel olarak Samsung S4 ile aynı arayüze sahip cihaz, gerek iş hayatınızda gerekse seyahatlerinizde kullanabileceğiniz ideal bir akıllı telefon seçeneği sunuyor.

Samsung Galaxy S4 Zoom Özellikleri

Galaxy S4 platformunu kullanan Samsung Galaxy S4 Zoom; ideal boyutu, android 4.3.3 işletim sistemi ve 1.5 GHz Cortex A9 çift çekirdekli işlemcisiyle hızlı ve pratik bir kullanım sağlıyor. 1.5 GB RAM özelliği, telefonun daha uzun süre yüksek performansta çalışmasına olanak tanıyor. Özellikle iş hayatınızda çektiğiniz bir projenin fotoğraflarını ya da toplantı notlarını paylaşmak için sıkça kullanacağınız bluetooth özelliği, 4.0 ile yakındaki cihazlara daha hızlı dosya gönderimi gerçekleştirmenize yardımcı oluyor.

16 megapiksele sahip ve üzerinde optik zoom halkası bulunan kamera ile dilediğiniz manzaranın yüksek çözünürlüklü imajlarını kaydedebilirsiniz. 4.3 inch ekran boyutu ve 540 x 960 ekran çözünürlüğüyle HD videoları dahi kolayca oynatabiliyor. 8 GB dahili hafızasının yanı sıra ilave hafıza kartına izin veren microSD bellek yuvası, daha fazla fotoğraf ve video kaydetmenize imkan tanıyor. 24 mm. - 240 mm. odak uzaklığına sahip objektif, uzaktaki nesneleri herhangi bir görüntü kaybı yaşamadan yakınlaştırmanıza yardımcı oluyor. Cihazın bir diğer önemli özelliği de yüksek oranda ışık kaynağı yaratan Xenon flaş oluyor. Karanlıkta ya da az ışıklı ortamlarda daha net fotoğraflar çekmenize yardımcı olan flaş, akıllı çekim modlarıyla desteklendiğinde en iyi sonucu veriyor.

Galaxy S4, otomatik fotoğraf çekiminin yanı sıra manuel ayarlanabilen modlarıyla bir adım öne çıkıyor. Panorama özelliğiyle bütün mekanı kaydetmenize, HDR özelliğiyle en iyi kaliteyi yakalamanıza, drama çekimiyle hızlı ya da yavaş videolar oluşturmanıza veya Işık İzi uygulamasıyla daha uzun pozlama ayarı yapmanıza fırsat tanıyor. Optik görüntü sabitleme özelliğiyle akıllı telefonlarda sıkça karşılaşılan bulanık çekimlerin önüne geçen telefon, daha net odaklı görüntüler sağlıyor.