SATILIK DEEPHUNTER__DEDEKTÖR PAZARI__0532-170-34-54

Sıfır Ürün

63.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




İstanbul
İlan Açıklaması

İKİNCİ EL MAKRO DEEPHUNTER


DEDEKTÖR PAZARI

20 YILLIK UZMANLIK TECRÜBESİYLE

ALTUNİZADE / ÜSKÜDAR / İST

İLETİŞİM...0532-170-34-54---0542-533-10-10


İKİNCİEL DEDEKTÖR MAKRO DEEPHUNTER görüntülü dedektör, deephunter®, derin define, boşluk ve tek para dedektörünü tek bir cihazda birleştiren dünyadaki ilk ve tek metal dedektörüdür. Mod 1 (sallamasız) ile büyük defineleri, Mod 2 (sallamalı) ile de tek para ve küçük objeleri inanılmaz derinliklerden tespit eder. deephunter®, tüm kullanıcıların hayallerindeki hızlı ve derin dedektör teknolojisidir. 

Sallamasız (non-motion), metal ve boşluk tespiti yapabilen, görüntülü define dedektörü modu 
Bu modda sallamasız olarak (non-motion) kullanılan T44 standart arama başlığı (36 x 44 cm) ile diğer detektörlerle daha önceden taranmış bölgelerde bulunamamış olan defineleri rahatlıkla tespit edebilirsiniz. 
Ayrıca, daha fazla derinlik isteyen kullanıcılar için tasarlanmış olan T100 opsiyonel büyük arama başlığı (60 x 100 cm) ile de daha büyük hedefleri inanılmaz derinliklerden tespit etme olanağı bulabilirsiniz. 
Bu mod amatör ya da profesyonel tüm kullanıcıların rahatlıkla kullanabilmesi için özel olarak tasarlanmış pratik ara yüzlere sahiptir. Bu ara yüzler sayesinde hem tespit ettiğiniz hedefin 3D grafiğini hem de metalin cinsini ve derinliğini ekranda görebilirsiniz. 

MÜKEMMEL METAL AYRIMI ve 3D HEDEF GRAFİĞİ 
Hedef tespitinden sonra alacağınız rapor ekranında hem hedefin 3D grafiğini hem de metal ayrımını görebilirsiniz. Deephunter mükemmel metal ayrımı sayesinde tespit edilen metalin cinsini altın, değerli, demir ve çelik olarak dört farklı grupta belirtir. 
BOŞLUK TESPİTİ 
Metal tespiti ve ayrımındaki başarısının yanı sıra, boşluk tespiti ve boşluk içerisindeki metallerin ayrımlarını yapabilme yeteneği ile de mağara, mahzen, tünel, sığınak ve mezar gibi yapıları kullanıcısına 3D grafik görüntüleri ve farklı ses tonları ile bildirir. 
DERİNLİK TESPİTİ 

Tespit edilen hedefin derinliğini “cm” cinsinden oldukça doğru ve başarılı bir şekilde kullanıcısına ekranda gösterir.

DEMİR RET 

İKİNCİEL DEDEKTÖR MAKRO DEEPHUNTER   Deephunter demir ret özelliği ile demir içerikli (değersiz) ve atık metalleri eleyerek, sadece değerli metalleri tespit edebilme özelliği sayesinde kullanıcısına rahat ve pratik bir arama imkanı sunar.
HEDEFİN SİNYAL GRAFİĞİNİ VEREBİLME (OSİLOSKOP) 

SATILIK DEDEKTÖR MAKRO DEEPHUNTER Mod 1’de osiloskop sistemi, hedefin sinyal grafiğini eş zamanlı olarak ekranda verir.

İKİNCİ EL MAKRO DEEPHUNTER YER ALTI RADARI

Sallamalı (motion), çok hızlı ve derinden küçük metalleri tespit edebilen, sesli tek para dedektörü modu 
İKİNCİEL DEEPHUNTER Bu modda sallamalı olarak (motion) kullanılan C32 standart arama başlığı (26 x 32 cm) ile tek para, takı, süs eşyası ve diğer küçük objeleri başka dedektörlerin ulaşamadıkları derinliklerden kolayca tespit edebilirsiniz. İsterseniz de, tıpkı mod 1’de olduğu gibi, C47 opsiyonel büyük arama başlığını (39 x 47 cm) kullanarak daha derindeki ve büyük hedeflere de ulaşabilirsiniz. 
Oldukça pratik ve kolay bir kullanıma ve metal ayrımına sahip bu sistem bulunan metali altın, değerli ve değersiz olarak 3 farklı ses tonu ile ayırır.

MİNERALLİ TOPRAKLARDA YÜKSEK PERFORMANS 
deephunter®’ın Mod 2’de kullanılan, yüksek mineralli zeminler için tasarlanmış özel ayarları sayesinde her türlü arazi yapısında kolaylıkla arama yapılabilir. 
Özellikle demir minerali içeren yüksek mineralli topraklarda (plaj, ıslak kum, sürülmüş toprak, vb.) demir ayarlarını kullanarak bu minerallerden gelen parazitleri yok ederek cihazın doğru sinyal vermesini sağlar.

DEMİR ELEME 

Tıpkı Mod 1´de olduğu gibi bu modda da demir eleme özelliği kullanılarak demir içerikli (değersiz) ve atık metaller elenir ve sadece değerli metallerin tespiti sağlanır.

İKİNCİ EL YER ALTI GÖRÜNTÜLEME