Logitech Joystick Extreme 3D Pro (kutulu, sıfır gibi)

Kullanılmış Ürün

59.99 TL

ELEKTRONİK CİHAZLAR Hobi araba ev :)

İlan Sahibi Bilgileri

İstanbul
İlan Açıklaması

Hiç kullanmadım, sıfırından tek farkı fiyatı. Kutusu ve poşetine kadar duruyor. Çizik yok. Full çalışır durumda, sorunsuz.


Hassas Çevirme Kollu Denetim
Her şey bileğinize kalmış
Araştırmalar gelişmiş uçuşun, iç güdüler ve tepki süresine bağlı olduğunu göstermiştir. Pilotlara yardımcı olmak üzere laboratuvar ekibimiz Extreme 3D Pro için özel bir çevirme kollu dümen hazırladılar. Bu sayede küçük bir cihaz ile tek elle kontrol edebilirsiniz. 

 
Logitech Joystick Extreme 3D Pro
 

12 Programlanabilir Tuş
Yükünüzü özelleştirin
Extreme 3D Pro tüm komutları parmaklarınızın ucuna getirir, böylece gözlerinizi ufuktan ayırmanıza gerek kalmaz. Her bir programlanabilir tuşu yapılandırarak basit tekli komutları yerine getirmelerini sağlayabileceğiniz gibi makroları karıştırarak çoklu tuş vuruşlarını, mouse hareketlerini ve daha fazlasını da ayarlayabilirsiniz. 

 
Logitech Joystick Extreme 3D Pro
 

8 Yönlü Hareket İmkani
Baş parmağınızı çalıştırın
Görüş açınızı veya silahınızı hızlı ve kolayca değiştirin, en tepedeki 8 yönlü tuş uçuş simulatörlerine özel girişleri doğru şekilde yakalamak üzere tasarlanmıştır. 

 
Logitech Joystick Extreme 3D Pro
 

Hızlı Ateş Tetiği
Hedefe kilitlenin ve tetiğe basın
Extreme 3D Pro tetiğini istediğiniz veya ihtiyacınız olduğu kadar hızlı çekin ve parmağınızın her hareketinin eksiksiz yakalanacağından emin olun. 

 
Logitech Joystick Extreme 3D Pro
 

Konforlu Kavrama
Uçuşun tadını çıkarın
Bir görev daha yapın veya rahatça daha fazla düşmanı yok edin, saatlerdir oynuyor olsanız bile. Şekillendirilmiş kıvrımlar saatler süren rahat oyun oynama deneyimi için elinizin şeklini alarak destek verir. 

 
Logitech Joystick Extreme 3D Pro
 

Dengeli ve Ağırlaştırılmış Taban
Yerini bilir
Kapsamlı bir çalışmada her yana kayan bir joystick´in önemli bir olay esnasında performansa kötü etkisi olduğu bulunmuştur. Siz işinizi yaparken, ağır taban eğilip kalkmadan sabit duracaktır.