Hem Laptop Hem Tablet (Sıfır)

Sıfır Ürün

890.00 TL

Cep Telefonu Core i 5

İlan Sahibi Bilgileri

İstanbul
İlan Açıklaması

Sıfır Laptop veTablet bir arada Cihaz inanılmaz kaliteli bir cihaz. Casper N220

Bazı sitelerde fiyatı düşük gösterilmiş ancak almaya kalkışınca "stokta yok gelince haber ver" şeklinde yazı çıkıyor. Haksız rekabet, ellerindeki başka ürünü satabilmek için ürüne çamur atıp değersiz gösterme çabası. Serinin en çok tutulan ve tüm dünyada en çok satan ürünüdür.

Sıfır kutusunda faturalı ve 2 yıl garantili

Digit fiyatı 1180 tl
Film seyredebilir Hdmi bağlantı çıkışıyla hem tv ye hem de projeksiyona bağlayabilir siniz.
Excel office internet programlar kısacası
Birebir Laptoptur. Bildiğiniz Windows 10.

Resimde ekran kirli ve mat görünüyor. Çünkü ekran jelatinlidir.

Aksesuarlarıyla fiyatı 1.380 tlye mal oluyor.
1180  reel değeri 200 tl aksesuarı.
400 tl uygun fiyat söylemiş oluyorum.

Oyun cihazı değildir özellikle belirtmek isterim ki günümüz oyunlarını 4000 tl den başlayan laptoplar bile zor oynanabiliyor. Özel konfigürasyon laptopları cihazları fiyatları 10 bine kadar tırmanıyor.

Özellikle belirtiyorum çocuğunuz için oynasın vb diye alacaksanız almayın. Çünkü Android değil çocuklar android marketten oyun yüklüyorlar Çünkü windows 10 da android market yok.

Ancak cihazın işlemcisi android cihazlardan çok üstün android kurulu olsaydı android oyunlarda çok daha üstün performans sergilerdi.  İntel işlemcidir.

Windows 10 dur. İş adamları için mükemmel bir cihaz. Hiç kullanılmadı 10-2017 faturalı. ve ikii yıl garantili. Kutusu sadece meraktan açıldı. 32 gb ssd (özellikli hafıza) + 32 micro sd ilave hafızalı ilave 80 tl verirseniiz 100 gb hafızaya yükseltilir. İlave aksesuarlar (yanında hediye): -90 Tl değerinde özel çanta (cep tel ve cüzdan gözlü resimde var) -50 tl değerinde wireless mouse -60 tl değerinde 32 gb hafıza kartı Get açabilirim :)
Değerinde Cep tel veya laptop ile takas olabilir. 

Sorulan tüm soruların cevabını yazdım.
Kozmetik değerlendirme sormayın hiç kullanılmadı kozmetik % 100. Kıl kadar çizik ve sıkıntı yok. Merakımdan sadece film sitesine girdim. 5 dakika film seyrettim. Ekran çözünürlüğü çok iyi.