secret age kırışıklık karşıtı aydınlatıcı

Sıfır Ürün
Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri


İstanbul
İlan Açıklaması
orjinal secret age kırışıklık karşıtı aydınlatıcı
hiç kullanılmamıştır güvenlik bandı üzerindedir
kırışıklık karşıtı fondöten ve aydınlatıcı set halinde internette 225 lira setini 180´e veriyorum

Secret Age Kırışıklık Karşıtı Fondöten, günlük kullanıma uygun renklendirici özelliği ile bir Fondöten görevi görmektedir. Bu ürün bir fondöten olmanın yanı sıra özel içeriği sayesinde kırışıklık, sarkma, leke gibi deformasyonlarının görünümünün azalmasına da yardımcı olur. 
İçeriğinde Secret Age Kırışıklık Karşıtı Krem´ de olduğu gibi etken madde olarak hücre yenileme özelliği bulunan zeytin yaprağı özü Oleuropein kullanılmıştır. Ayrıca içeriğinde şeftali çekirdeği yağı, kayısı çekirdeği yağı, buğday özü yağı, sarı kantaron, aleovera ve asitsiz zeytin yağı da bulunmaktadır. 
Kullanımı: ihtiyaç halinde bir miktar yüz bölgesine uygulanır.
 
Secret Age Kırışıklık Karşıtı Aydınlatıcı, bir göz altı Aydınlatıcısı olarak kullanılır.  Ayrıca bu ürün özel içerisi sayesinde göz altını aydınlatırken, besler. İçeriğinde Secret Age Kırışıklık Karşıtı Krem´ de olduğu gibi etken madde olarak hücre yenileme özelliği bulunan zeytin yaprağı özü Oleuropein kullanılmıştır. Ayrıca içeriğinde şeftali çekirdeği yağı, kayısı çekirdeği yağı, buğday özü yağı, sarı kantaron, aleovera ve asitsiz zeytin yağı da bulunmaktadır. 
Kullanımı: ihtiyaç halinde bir miktar göz altı bölgesine uygulanır.