Sahibinden CDJ 900 2 adet+DJM 900 Nexus DJ Setup 11.000TL

Kullanılmış Ürün
Takas yapmayı dusunmuyorum

İlan Sahibi Bilgileri

İstanbul
İlan Açıklaması

Sıfırdan farksız, sadece evde kullandığım ve çok iyi baktığım DJ setimi 11.000 TLye ihtiyaçtan satıyorum.

Faturası ve kutuları bende olmakla beraber, TR garantilidir.

Özelliklerini de aşağıda bulabilirsiniz:

CDJ-900, yeni öncü ın sürümü ile birlikte çıkmış ve birçok benzer özellik ile yüklenmiştir.

CD ve USB hafıza cihazları dahil birçok kaynaktan müzik çalabilir.

Aynı zamanda, DJler için devrim müzik veri tabanı yönetimi ile birlikte gelmektedir: rekordbox™. ‘Hazırla & Canlandır’ konseptimize dayanan rekordbox, önde giden müzik veri tabanı yönetimi yazılımı gibi çalışır, fakat daha yaratıcı ve daha DJ-dostudur.

, DJlerin, performanslarından önce daha iyi hazırlanmalarını sağlar ve her seferinde kusursuzca sinkronize edilmiş looplar için Nicele gibi araçlara kapı açar.

DJler, o zaman USB veya SD cihazına, geniş müzik dosyası kütüphanelerine erişmek için ve canlı performans vermek için data aktarabilirler – hiçbir ekstra cihaza veya klüpte rahatsızlık verici tekrar kablolama işlemine ihtiyaç kalmadan.

CD kaydetmeye gerek kalmadan, sadece USB cihazınızı yanınıza alın, CDJ´e takın ve çalın.

Endüstri ilki Pro DJ Link saEvetinde, tek USB veya SD cihazı üzerindeki müzik dosyaları ve very tabanı datası, eş zamanlı olarak, LAN (yerel alan ağı) kablosu vasıtasıyla bağlı dört çalara kadar paylaşılabilir. Bunun yanında, her DJ setinin data geçmişi, otomatik olarak kaydedilir ve rekordbox´a geri yüklenebilecek oynatma listesine aktarılabilir.

CDJ-2000´in diğer bir anahtar fasedi, onun gelişmiş HID (insan arayüz cihazı) ve usb vasıtasıyla DVS´in (dijital vinil sistemleri) asıl kontrolü için asıl kontrol için MIDI yetenekleridir.

Aynı zamanda, yeni bir Wolfson DAC işlemcisi ve dahili 24-bit/48 kHz ses kartına sahiptir.

Bu özelliklere, yeni bir görüntü ekranı, rotary seçici, taşıma mandalları ve Kensington kilidi ekleyin.

Ardından dört-ritm Acil Loop ve üç CDJ-900 ayrıcalıklarına bir göz atın: DJlere numaralar yapabilmelerini ve kesintisiz bir şekilde özgün modalarına geri dönmelerini sağlayan Otomatik Ritm Loop, Hızlı Dönüş scratch özelliği ve bir Kayma modu ekleyin ve maksimum performans için mükemmel cihaza sahipsiniz.

PIONEER DJM 900 Nexus - 4 KANAL DİJİTAL MİKSER

4-kanal Dijital mikser, Stereo 4-4-out ses kartı, 24-bit/96kHz, Traktor Sertifikalı, 13 Etkileri, 6 Filtreler, ProDJ Linki

Yanlısı bir DJ için yaratıcılık sonraki seviyeye - son derece popüler DJM-800 kulübü karıştırıcı yapılacak önemli bir güncelleme sunan, burada DJM-900 nexus bulunuyor. Mükemmel bilgisayar bağlantısı, up-to-date etkileri ve yüksek performans özellikleri ve ses bu herhangi bir modern, profesyonel bir DJ kurulum merkezinde yapmak.

DJM-900 nexus tanıdık DJM-800 düzeni devralır. Maç için, daha iyi ve daha kolay hale getirmek için bağlantı paneli düzenlenmeyecek ettik.

Dahası, gelişmiş Fader teknoloji ve ses devreleri servis ihtiyacını azaltır ve önemli ölçüde karıştırıcı ömrünü artırır.