Sıfır BlackBerry Playbook ile android oyun ve program...

Kullanılmış Ürün
375 TL sony smartwatch 2 ps vita

İlan Sahibi Bilgileri




İstanbul
İlan Açıklaması

Cihaz tertemiz ve sorunsuzdur ayrıca garantilidir telpadan full kutusunda durmaktadır zaten toplamda 4 yada 5 kere ya kullanıldı yada kullanılmadı yani sıfırı ayarında diyebiliriz.

Cihaz 16 GB lık modeldir.

Tabletin malzeme kalitesi üst düzeydedir yani bırakın çin malı tabletleri markalı ürünlerin orta ve üst seviye tabletlerinde olan  malzeme kalitesinden çok daha iyi malzeme kalitesi vardır yani cihazı elinize aldığınızda verdiği sağlamlık hissi üst düzeydir.

Donanım olarakta çift çekirdek 1ghz işlemcisi ve 1gb ram ile her türlü oyun ve programı rahatlıkla çalıştırabiliyor oyun ve programları blackberry world marketten indirebiliyorsunuz.

Ekran ve batarya konusunda ise beklenenin çok daha üstünü veriyor.

Kamera 1080P full hd video çekimi yapabiliyor ayrıca full hd filmleride kendi hafızasına atıp izleyebiliyorsunuz.

HDMI ile ister tv nize isterseniz monitöre bağlayıp kullanabiliyorsunuz.

Üzürinde ön yüzünde bulunan stereo hoparlörlerin ses kalitesi ve ses yüksekliği 10 numaradır 

Cihazın en can alıcı özelliği ise son verilen güncelleme ile android oyun ve programlarına tam destek vermesidir yani android markette bulunan her oyun ve programı bu cihaza kurabiliyorsunuz bunun ayrıntılı açıklamasını googledan bulup inceleyebilirsiniz.

Bu fiyata çin malı dandik dundik ürübnleri alacağınıza blackberry nin bu kaliteli cihazını almanızı şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız...