HP DeskJet 1510 ALL-İN-ONE Yazıcı + Fotokopi + Tarayıcı

Kullanılmış Ürün
Canon 1000d 1100d vsvs

İlan Sahibi Bilgileri




Ankara
İlan Açıklaması

SIFIR KAPALI KUTUDA HİÇ AÇILMAMIŞTIR...

 

 

HP Deskjet 1510 All-in-One Yazıcı
(B2L56B)

Bu basit ve uygun fiyatlı HP Deskjet All-in-One ile günlük belgelerinizi yazdırın, tarayın ve kopyalayın. Her yere sığan kompakt tasarımıyla alandan tasarruf edin, hızlı ve kolay kurulumuyla hemen kullanmaya başlayın.  HP Deskjet 1510 All-in-One, hızlı kurulum ve kolay çalıştırma özellikleriyle uygun fiyatlı bir baskı, tarama ve fotokopi çözümü arayan ev kullanıcıları için tasarlanmıştır. 

Özellikler

Ekonomik ve kullanımı kolay tek bir cihazla yazdırın, tarayın ve kopyalayın.
Gerçek çok yönlülüğün keyfini çıkarın. Kullanımı kolay bu All-in-One ile ihtiyacınız olan her şeyi yazdırın. Tümünü uygun fiyatlı bir aygıtla yapın: Web sayfaları yazdırın, fotoğrafları tarayın, yazışmaları kopyalayın ve daha fazlasını yapın. Uygun maliyetli HP mürekkep kartuşlarını kullanarak lazer kalitesinde metinler ve canlı renklere sahip grafikler yazdırın ve kopyalayın. İsteğe bağlı yüksek kapasiteli mürekkep kartuşlarıyla 2,5 kata kadar daha fazla siyah baskılı ve 2 kat daha fazla renkli baskılı sayfa elde edin.

 

Hızlı, kolay kurulum ve alışkanlık gerektirmeyen kullanım kolaylığı ile hemen yazdırmaya başlayın.
Beklemenize gerek yok. Kutudan çıkarıldıktan sadece birkaç dakika sonra kullanılabilir. Yalnızca dört düğmeyle kolayca kullanmanız için tasarlanmış bir All-in-One ile yazdırın, tarayın ve kopyalayın. Dünyanın 1 numaralı yazıcı markası olan HP Deskjet ile her zaman güvenebileceğiniz performansa kavuşun.2 Windows 8 ile çalışan HP bilgisayarlarında daha da hızlı bir şekilde başlatılır.

 

Sade, şık ve kompakt tasarımıyla alandan tasarruf edin.
Hemen hemen her yere sığacak şekilde tasarlanmış bir All-in-One ile alandan tasarruf edin. Yazıcınızı masanızda elinizin altında tutun veya düzgün bir şekilde rafa kaldırın. Bu ENERGY STAR® onaylı yazıcı ile enerji ve para tasarrufu sağlayın.

İçindekiler


Kutudakiler HP Deskjet 1510 All-in-One
HP 301 Siyah Mürekkep Kartuşu
HP 301 Üç Renkli Mürekkep Kartuşu
güç kaynağı
güç kablosu