2. EL SİSMİK K9 SIFIRDAN FARKSIZ

Kullanılmış Ürün

1,750.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Tokat
İlan Açıklaması

TS-K9 Metal Dedektör 3 Method Detector

Neden İddialıyız?TSK9 Metal Dedektör Ön Panel 

Aslında cihazın performansını gördüğünüzde bu sorunun cevabını direk anlayabilirsiniz. Yine de anlatmak gerekirse;  teknolojinin sınırlarını zorlayarak üretilen bu cihazda dünyada bilinen her türlü dedektör teknolojisinin en yüksek performanslı metodları bir araya toplanarak kullanıcısına her ortam ve arama şekli için kolaylık ve imkan sunmasıdır. Daha da açmak gerekirse; cihazı açarak hemen arama yapabilmeniz, istediğiniz metali arama ve istemediğiniz metalleri de görmeme gibi bir çok özelliği hizmetinize sunarken, bu işlemlerin tamamını aynı cihazda kullanabiliyorsunuz. Özelliklerine bakılacak olursa piyasada bulunan 3 cihazın ayrı ayrı sahip olduğu özelliklere cihazımız tek başına sahip olduğu gibi performans bakımından da rakiplerini geride bırakmaktadır. Fiyat ve performans bakımından ise rakipsizdir. 

Cihazın Adı Neden TS – K9 ?

K9İsminden de anlaşılacağı gibi cihazımız narkotik ekiplerinin uyuşturucu madde aramada kullandıkları Alman Kurdu K9 eğitimli köpeklerinden almıştır. Bunun nedeni K9 ona gösterilen (koklatılan) bir maddeyi çevrede bulunması halinde arayarak bulur. Cihazımız K9 da aynı şekilde ona gösterdiğiniz bir metal türüyle aynı, başka bir metal bulmasını istediğinizde; sadece bu tür bir metalle karşılaştığında size uyarı verecektir. Diğer metalleri ise yok sayarak, burada bir metal var ancak sizin bana gösterdiğiniz türden değil diyerek aramaya devam edecektir. Ya da cihaza bir metal okutarak bu metali görme, görsende bana uyarı verme diyorsunuz. Bu durumda da cihaz bu metalle karşılaşınca size herhangi bir uyarı vermeyecektir. Ancak farklı türden bir metal ile karşılaşırsa size uyarı verecektir.  Bu benzerlikten ötürü cihazımıza TS-K9 adı verilmiştir.

3 Method Nedir?

METHOD 1

PULSE MODU : Cihazı açar açmaz pulse butonuna basarak ayrımlı şekilde arama yapabilirsiniz. Toprak ayarı yapmanıza gerek yok. Hem rakamsal değerler ile hem de grafiksel olarak sonuç verebilme.

METHOD 2

K9 MODU: Cihazı açtıktan sonra K9 butonuna basıyorsunuz ve bu modda aramayı düşündüğünüz metali cihaza okutup K9 tuşuna basıyorsunuz. Artık cihaz sadece cihaza gösterdiğiniz türde metal görünce size uyarı verecektir. Başka bir metal görünce ise sadece ready ledi sönerek bir metal gördüğünü ancak sizin K9 a gösterdiğiniz metalle aynı türden olmadığını belirtir ve sesli bir uyarı vermez.

METHOD 3

VLF SİSTEM: Toprak ayarı yapılarak cihazı en üst performansla kullanabileceğiniz geliştirilmiş sistemdir. Bu modda ister genel arama ile her metali tespit edebilir, isterseniz bu metallerin ne tür metal olduklarını ayrım bölümü ile görebilirsiniz. Bu methodların dışında metal silme ve metal test modları da bulunmaktadır. Bu modlar sayesinde mineralli bölgeleri cihaz yanılgısız geçer ve boşa kazı yaptırmaz. İstemediğiniz metaller için de boşa kazı yapmazsınız.

Bu üç sistemin bir arada bulunduğu tek cihaz olan TS-K9 ile dört farklı şekilde metal tespit ve ayrımı yapılabilmektedir.

Direk Arama Yapabilir mi?

Evet. Cihazımızla açtıktan hemen sonra tek tuşa basarak ayrımlı bir şekilde arama yapabilirsiniz. Hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmadan arayabileceğiniz gibi, dilerseniz en hassas şekilde kendiniz de ayar yapabilirsiniz. 

Cihazı Oluşturan Parçalar 

 TS-K9 Metal Dedektör Sarf Malzeme

1. Ana Gövde
2. Bobin Sapları       
3. Arama Başlığı
4. Taşıma Çantası
5. Ev şarj aparatı.
6. Araç Şarj Aleti.

TS-K9 Metal Dedektör ÇantaAyrıca cihazınızla birlikte sizlere eğitim ve kullanım CD verilecektir. Cihazın faturası ve garanti belgesi de bu evraklarla birlikte sizlere teslim edilecektir. Cihaz yukarıdaki parçalardan sadece üç kısım ile birleştirilip kullanıma hazır hale gelir. Arama başlığı bobin çubukları ve ana gövde plastik kelebek vidaları sayesinde birleştirilerek, bobin ile ana gövde arasındaki kablo bağlantısını yaparak arama yapabilirsiniz. Pratik olarak takıp çıkarabileceğiniz dedektörünüzü çantasına kolayca yerleştirebilirsiniz.

TSK9 Metal DedektörÖn Panel

1- Metal ve Mineral (Boşluk) Işıkları
2- Hazır Işığı
3- Ayrım Işıkları (Mix,Gold,Silver)
4- K9 Modu Tuşu
5- Pulse Modu Tuşu
6- Menu Tuşu
7- Ses ve Açılış Tuşu
8- Menü Yardımcı Tuşları

Son Olarak Cihaz Alırken Dikkat Edeceğiniz Noktalar

İyi bir cihaz almak istiyorsanız! Mutlaka cihazı kendiniz test edin. Ancak arazi eğitimi aldıktan sonra cihazı almaya karar verin.

Satıcının cihazı size satarken hangi özelliklerinden bahsettiklerini iyi kavrayın ve işinize yaramayacak karmaşık terimlerin anlamını sorun.

Cihazımız TS-K9 un bahsettiğimiz özelliklerini ve performansını görerek diğer cihazlarla kıyaslayın. Firmamız bünyesinde bu kıyası yapma imkanınız bulunmaktadır.

Amacınıza uygun cihaz almaya özen gösterin. Kullanmayacağınız ya da bir iki kez kullanma imkanı bulabileceğiniz gereksiz detay özellikler için fazladan ücret ödemeyiniz.

Cihaz alırken önemli olan dedektörün derin algılaması ve ayrım modunda da kararlı olmasıdır. Bununla birlikte kullanımı kolay ve ergonimik olan, şarjı uzun süre dayanabilen cihazları tercih etmelisiniz.

Sizleri karar vermeden önce mutlaka cihazımızı yakından görmeniz ve test etmeniz için satış ofislerimize bekleriz.