takasyolu.com aracılığı ile değerlendirilmiştir.

2.El Whıtes Mxt Pro 38cm Başlıklı kastamonu gümüş dedektör 05424955464

Kullanılmış Ürün

2,250.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Kastamonu
İlan Açıklaması
kÜRÜNÜMÜZ 2.EL OLUP 1 YIL GARANTİLİDİR.

RESİMLERİ BİREBİR KENDİNE AİTTİR.

HER TÜRLÜ DEDEKTÖR TAKAS TEKLİFİ DEĞERLENDİRİLİR.

Whites Efsanevi MXT dedektörünü popüler özellikler ile birleştiren MXT Pro modeli, tamamiyle yeni 3 adet tuş takımıyla kullanıcılara sunulmuştur. Bu tuşlar sayesinde her metal için farklı tonlar seçebilir, toprak ayarını otomatik yapabilir ve gece ekran ışığını kullanabilirsiniz. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra 30 cm?lik başlığının size tanıdığı tüm avantajlardan faydalanabilirsiniz. Ek özelliklerle donatılmış MXT Pro altın arama dedektörü modeli efsanevi model olan MXT’nin kullanıcılarından gelen istekler üzerine frekansında değişiklik yapmaya gerek görülmemiştir. 14 kHz frekans sisteminde eskiden kalan define, gümüş, altın ve bronz sıkkelerin tespiti için gayet uygundur. 3 ayrı arama moduna tek tetik hareketiyle değişiklik sağlayabileceğiniz bu profesyonel modelde sadece kalıntılı bir bölgede olmanız yeterlidir. Tespit edilen metalin değerli veya değersiz olduğunu ekranında numara ve demir olma oranı ile ölçebilen dedektörün Türkiye?de tutulmasının en büyük sebebi şüphe yok ki yoğun minareli bölgeler de bile gayet başarılı bir şekil de çalışmasıdır. Türkiye de dedektör kullananların en büyük şikâyeti olan yoğun minarel konusun da yıllardır başarılı dedektörler üreten Whites firması bu modelinde de bu geleneğini bozmamıştır. Zemin sesini istediğiniz seviye de ayarlayabilmeniz ve bu sesin sabit kaldığını gördüğünüz dedektörün stabil çalışmasından şüphe duymanıza gerek yoktur. Tuşlarla kullanmanın kolaylığını sağlayan bu dedektör de dijital ekranın tüm verimliliği sizde hissedeceksiniz. Metal ayrım konusunda tüm zamanların en iyi dedektörlerini üreten Whites firmasının Türkiye topraklarına uyum sağlama konusunda en iyi modelini tercih etmek isterseniz sizinde tercihiniz MXT define dedektörü modellerinden başkası değildir. MXT ve MXT Pro modellerini birbirinden ayıran, dijital ekranın altına yerleştirilen 3 adet dokunmatik tuşlar mevcuttur.

Backlit Display (Ekran Arka Işığı): Backlit Display ekran sayesinde az ışıklı ortamlarda arama yapma.
Tone ID (Ton Kimliği): Coin & Jewelry Programında yedi ton. Kimliksiz kazmadan önce hedefleri birbirinden ayırır.
Ground Grab (Toprak Yakalama): Kilitli bir ayardan toprak takibini güncellemek için uygun bir yol sağlar. Bir izleme ayarından, şüpheli sinyallerin üzerinden çoklu geçişler için zemin takibini kilitler.
Kolay ayarlı 3 kontrol: Gain (Kazanım) Duyarlılık ve derinliği maksimize eder. Threshold (Zemin Sesi) hafif bir mırıltı eşliğinde veya tespit edilen hedeflerden gelen sesleri duyarak hedefi bulmanıza olanak tanır. Dual (İkili) fonksiyonları her bir programda farklı şekilde kontrol eder.

Garanti: 1 YIL

Kullanıcının Diğer İlanları