Kuluçka Makinesi

Kullanılmış Ürün
Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Antalya
İlan Açıklaması

Kuluçmak 35 yumurtalık KULUÇKA MAKİNELERİ  az sayıda yumurtayı KULUÇKA ya koymak isteyenler için ideal bir makinedir. kabin tasarımı güzel  ve açık olan şeffaf kaliteli plastiktir, her zaman kuluçka makinesinde ne olduğunu görmenizi sağlar. Otomatik yumurta çevirme özelliği ile kullanımı kolaydır.

Yaklaşık Kapasiteler;

35: Tavuk / Ördek

35: Sülün / papağan

35: Bıldırcın /Keklik

35: Kaz / hindi / Tavuskuşu

 

türkiye´de kuluçmak tarafından imal edilen Avrupa sıandarları CE Güvenlik Standardını karşılayacak şekilde üretilmiştir. Antalya alanya da müşteri hizmetleri ve teknik servis hizmeti veriyoruz - yedek parçalar her zaman stokta mevcuttur.

 

 

Model Seçenekleri ...

8 lik, 12 lik, 20 lik, 24 lük, 35 lik, 36 lık, 48 lik, 56 lık, kuluçka makinası çeşitlerimiz aynı prensiple çalışmaktadır.Mevcut sıcaklık ve nem seviyelerini ve harici bir Otomatik Nemlendiriciyi görüntüleyen Dijital Sıcaklık Kontrol ve Dijital Nem Okuma özellikleri mevxcut. kuluçka Makinelerinin fiyatları için https://www.kulucmak.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Dijital Elektronik Sıcaklık Kontrolü ...

 

Bir kontrolörün özellikleri, kuluçmak kuluçka makinaları, doğru bakım, sabit sıcaklık için özel olarak tasarlanmıştır - başarılı kuluçka için gerekli sıcaklığı sabit tutar.

 kontrol cihazı tamamen elektroniktir,

 uzun ömürlü kalite sensörleri mevcut

Sıcaklık 25 ila 42 derece arasında kontrol edilebilir.

 

fanlı Hava Dolaşımı ...

temiz hava sirkülasyon fanı kullanılmaktadır.

 

Sürekli çalışma için tasarlanmış sağlam bir fan, yumurtaların etrafındaki havayı dolaşır.

Kolay Nem Kontrolü…

Yumurtaların Tüm Türleri otomatik olarak çevrilir.

Güçlü bir yumurta döndürme motoru, yumurtalarınızı aniden hareket etmeden sürekli olarak çevirmenizi sağlar.

 

Farklı boyutlardaki yumurtaları barındırmak için, döner tepsiler, yumurtaların aralarına sığması için çeşitli yuvalara sahiptir.

Büyük çıkım günü için hazır olan yumurta döndürme tepsisi çıkarılabilir ve yumurta sepeti civcivler için kuluçka tepsisi olarak kuluçka makinesine koyulur.

12 ay  garanti süresi