Mini Kuluçka Makinası

Kullanılmış Ürün
Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Antalya
İlan Açıklaması

KuluçMak 8 li Mini Kuluçka Makineleri

8’li Mini Kuluçka Makinasını özel kılan özellikler  Kolay taşınabilir olması ve diğer 5’li 6’lı kuluçka makinelerinden daha Ucuz Fiyatları ile Satılması ve yumurta çevirme işleminin belirli süreler arasında otomatik olarak yapılmasıdır.

8 Yumurtalık Kuluçka Makinası 8 tavuk yumurtası, 8 bıldırcın, 8 sülün, 8 keklik yumurtası kapasitelidir, Emsallerine göre daha avantajlı otomatik Kuluçka makinasıdır, 8’lik Mini Hobi kuluçka makinası dijital ısı kontrol cihazlı ve dijital ekranlıdır, ısı ve nem dijital ekrandan kontrol edilir olası bir arızada makineye müdehale etminizi kolaylaştırır, 8 li Kuluçka Makinesinde otomatik yumurta çevirme sistemi vardır. Kaz kuluçka makinesi için uygun degildir kaz için diğer makinelerimizi tercih etmenizi tavsiye ediyoruz,

Mini Kuluçka Makinası Kullanımı kolay dilediginiz zaman dilediğiniz yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz Mini Otomatik Kuluçka Makinasıdır. Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiştir, makinenin dışından rahatlıkla içeriyi izleyebilir çıkım zamanı civcivleri rahatlıkla gözetim altına alabilirsiniz.

Makine elinize ulaşınca yumurtaları makine içerisine yerleştirmeden önce makineyi kontrol edin, ısı, nem değerleri konusunda bir olumsuzluk görürseniz KuluçMak irtibat numaramızdan iletişime geçin lütfen.

KuluçMak Kuluçka Makineleri üretim hatalarına karşı 1 yıl garanti Kapsamındadır.

Ödeme Kolaylığı

Kapıda nakit yada kredi kartı ile ödeme imkanı vardır.

en ideal Mini kuluçka makinası fiyatları kuluçmak kuluçka makinelerindendir

Özellikler

Otamatik Kuluçka Makinası

Ani ısı düşüşlerinde istenilen ısının altına yada üstüne çıkınca sesli uyarı alarmı

Otomatik dijital ısı kontrolü

Otomatik viyol çevirme özelliği

Kuluçka Makinası için nem, ısı ve çevirme olmassa olmaz unsurlardandır. mini kuluçka makinası  bu konuda işinizi kolaylaştıracak çok iş gücü gereksinimi olmadan kuluçkadaki yumurtaları rahatlıkla çıkaracaktır. Mini kuluçka makinasına yapmanız gereken müdehale sadece nem için  su takviyesi yapmak olacaktır, gelişim ve  çıkım aynı makine içerisinde gerçekleşir ayrı bir çıkım makinesine ihtiyaç yoktur otomatik mini kuluçka makinası isteyen hobici müşterilerimiz için ideal bir makinedir.

Makineyi direk güneş ısığından koruyunuz direk güneş ışığında kalan makinenin iç ısısı gereken ısının üzerine çıkabiliyor bu durumda civcivlerin yumurta içerisinde ölümlerine sebep olur.

Türkiyenin her iline her ilçesine kapıda ödemeli gönderim yapıyoruz.

Kuluçka Makinesi ile ilgili sorularınızı yorum bölümüne yazabilir dilerseniz kuluçmak iletişim numaramızı arayabilirsiniz. Saygıyla sevgiyle hoşcakalın. iyi alışverişler dileriz