SSUN ÇOKLU SARJ ALETİ 12 PARÇA

Kullanılmış Ürün
25TL PEŞİN NOKIA 1208

İlan Sahibi Bilgileri




Tekirdağ
İlan Açıklaması
Cep Telefonu Şarj Cihazı - Issun S3300n Detay Bilgisi
Issun S3300n 4 farklı fonksiyonu ile Cep Telefonları, PDA’ler ve Akıllı ( Smart ) Cep Telefonları, Mp3-Mp4 Çalarlar, Ipod’lar, CD-DVD Çalarlar, Sony PSP, Nintendo DS gibi Oyun Konsolları, BlueTooth Araçlar ve benzeri el tipi diğer elektronik cihazlara güç sağlayan ve sürekli yanınızda taşıyabileceğiniz yedek bir güç ünitesidir. İki pilli yapısı ile sınıfının çok üstünde güçlü, pil şarj etme yeteneği ile de oldukça ekonomik ve çevrecidir. 

ISSUN S3300n ne işe yarar ?
Issun S3300n farklı tip pek çok el tipi cihaza, AA tipi Alkaline veya şarj edilebilir piller ile enerji sağlar. Bu sayede el tipi cihazlarınızın pilinin bitmesi derdi ortadan kalkmış olur. 
AA Tipi tekrar doldurabilir pillerinizi farklı üzerindeki USB port ile PC, Araba Adaptörü veya AC adaptör ile şarj edebilir. 
Doldurulmuş pillerin içindeki gücü 1 ay boyunca koruyabilir. 
Üzerindeki Flash aydınlatma sayesinde ışık kaynağı olarak ta kullanılabilir.

ISSUN S3300n hangi el tipi cihazlar için uygundur ?

iPod Video, iPod Nano,iPod Shuffle ürünleri ( USB 2.0 dişi soket ile )

Nokia’nın tüm modelleri

Samsung A288, D, E, U (Ultra) serisi

Sony Ericsson T28, K, P ve W (Walkman) serisi

LG Chocolate serisi

Motorola V, Razr ve günümüz serileri serisi

Sony PSP Mobile, Digital Kameralar, PDA’ler ( 4 mm jack uyumlu )

Bluetooth kulaklık setleri ve diğer Bluetooth Ürünler( Mini USB ile )

MP3/4 oynatıcılar, Smart Phone’lar, PDA’ler, GPS ( USB 2.0 dişi soket ile ) ürünleri

Nintendo DS Lite, GameBoy Micro gibi Oyun Konsolları

CD/DVD Çalarlar

Diğer 5.5V ve altında şarj edilen ürünler

Issun S3300n hayatımızı nasıl kolaylaştırır?

ISSUN S3300,

Cep Telefonları,

PDA’ler ve Akıllı ( Smart ) Cep Telefonları,

Mp3-Mp4 Çalarlar,

Ipod’lar,

CD-DVD Çalarlar,

Sony PSP,

Nintendo DS gibi Oyun Konsolları,

Bluetooth Araçlar ve benzeri el tipi diğer elektronik cihazlara güç sağlar. 

Sürekli yanınızda taşıyabileceğiniz kadar hafiftir.
Elektriğin olmadığı ve yedek gücün şart olduğu durumlarda ihtiyacınız olan enerjiyi almanıza olanak verir. Dahası kullanım alışkanlıklarınızı değiştirebilirseniz hiçbir şekilde elektrik şarj aletlerine ihtiyacınız olmadan yaşamınızı sürdürebilirsiniz.
Böylece el tipi cihazlar nedeni ile oluşan elektrik tüketim maliyetlerini de en aza çekmiş olursunuz.Üstelik dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz tekrar doldurulabilir AA pillerinizi yanınızda taşırsınız. 

ISSUN S3300n i diğerlerinden ayıran özellikler nelerdir?
İki pili sayesinde el tipi cihazlarınızı sınıfının üstünde bir performans ile şarj eder. 
Güneş Enerjili Şarj cihazları, araba ve AC adaptörleri sayesinde sadece USB port üzerinden değil elektriğin hiç bulunmadığı ortamlarda da güç bulmanıza yardımcı olur. 

İçinden çıkan adaptörler sayesinde hemen hemen tüm cep telefonları ile diğer el tipi cihazları şarj edebilirsiniz. Bu sayede tatile giderken, yürüyüş yaparken, dağa çıkarken, sahilde, yani diğer elektriğin hiç bulunmadığı ortamlara giderken elektrik şarj aletlerini yanınızda taşımak zorunda kalmazsanız. 

El tipi cihazlarınızın pili bittiği zaman doldurduğunuz için bu cihazların pil ömürleri artacak ve bu cihazlar için harcadığınız elektrik masrafı en aza inmiş olacak. 
ISSUN S3300n için örnek uygulamalar:
Tatile çıkanlar için ideal bir seyahat şarj aracıdır: Diyelim ki tatile çıktınız. Yanınıza en az 5 adet elektrik şarj aleti almanız gerekiyor. Ancak bavulunuzda yer yok. Yanınıza alacağınız bir S3300n ile siz ve aile bireylerinizin el tipi cihazlarını normal ve tekrar şarj edilebilir piller kullanarak şarj edebilirsiniz.

En acil durumlarda el tipi cihazlarınızın artık pili bitmeyecek: Cep telefonunuzun veya diğer el tipi cihazlarınızın pili olmadık zamanlarda bitiyor ve sizi sıkıntıya mı sokuyor? S3300n alarak dilediğiniz zamanda cihazlarınıza güç sağlayabilir, kritik zamanlarda işinizi görebilirsiniz.

Elektriğin bulunmadığı ortamları artık dert etmeyin: Yürüyüş yapıyor, dağa çıkıyor veya elektriğin hiç bulunmadığı yerlere gidiyorsanız, el tipi cihazlarınızın pilinin bitme olasılığı da yüksek demektir. Yanınızda taşıyacağınız S3300n ile en zor durumlarınızda bile bu cihazlarınızı kullanabilirsiniz.

Artık çevreyi düşünme zamanınız gelmedi mi? Çevreyi korumak, daha az elektrik harcamak veya daha az elektrik faturası ödemek mi istiyorsunuz? Kullanım alışkanlıklarınızı değiştirerek ve S3300n kullanarak bundan sonraki dönemde elektrik şarj aletlerini en az seviyede kullanabilirsiniz.

Issun S3300n in Teknik Özellikleri:

Ürün Açıklama

İki Pilli Taşınabilir Yedek Güç Ünitesi

İstediğiniz anda ihtiyacınız olan enerjiyi sağlar, AA tekrar şarj edilebilir pillerinizi doldurur, Pillerin içindeki enerjiyi korur ve Aydınlatma sağlar. 

Ürün Nasıl Çalışır? 
Ürünün içine konan AA tipi tekrar şarj edilebilir piller, USB port üzerinden veya diğer opsiyonel metotlar ile şarj edilir. Şarj işlemi bittikten sonra aşağıda detaylı bilgi verilen el tipi cihazlar kutudan çıkan uygun adaptörler kullanılarak şarj edilir. 

Ürün Genel Bilgileri

Boyutlar : 85 x 37 x 19mm

Pil Türü : Ni-MH, Ni-CD

Ağırlık : 54g ( 2 pil ile )

Giriş Voltajı : 5.5V DC

Pil Tipi : AA

Şarj Akımı :150-300mAH

Ürününün Enerji Alabilme Yolları : Standart

AA tekrar şarj edilebilir piller yardımıyla USB Port

Opsiyonel : Güneş Enerjisi Ürünü (S3000a),Araç Adaptörü (SCO-001),AC Adaptör (SCO-002) 0

Ürünün Enerji Verebildiği Cihazlar :Cep Telefonu, Dijital Kamera, Mp3/Mp4 Çalar, Ipod’lar, CD-DVD

Oynatıcılar, BlueTooth Kulaklılar vb. el tipi cihazlar

Ürünün İçinden Çıkan Adaptörler :12 Adet Nokia’nın tüm serileri (2), Samsung A,D,S ve U Serileri(2), LG Chocolate(1) Serisi, Motorola V ve günümüz serileri (2), Sony Ericcson K, P, T ve W serileri (1), Sony PSP, Tom Tom, Dijital Kamera, Pda ve Çift Yönlü Radyolar (1), , Nintendo DS, Bluetooth Kulaklık (1), Ipod, Ipod Shuffle,

Mp3-Mp4 Çalarlar ve diğer el tipi cihazlar

pramipexol y bradicardia ogmalkogol.site pramipexol 0 35 mg