BLACK PEARL LONG RANGE LOCATOR

Sıfır Ürün

14,950.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




İstanbul
İlan Açıklaması

BLACK PEARL PRO AYRIMLI ALAN TARAMA CİHAZI

 

Siyah İnci uzun menzilli alan tarayıcıyı sikke ve define avcıları başarılı bir şekilde kullanabilirler.Bu cihazlar profesyonel define avcıları için mükemmel bir seçimdir. Altın,gümüş,bronz ve boşluk  aramalarında kullanılan bu tarayıcı ayrımlıdır. Üzerindeki anahtar vasıtasıyla altın,gümüş,bronz ve boşluk  arama seçimi yapılabilir. Böyle bir alan tarayıcıyla çalışmak araştırma süresini kısalttığı gibi daha fazla define bulunmasını da sağlar.Black Pearl hazine dolusu para için yaklaşık 1200 metreye kadar çıkabilir.Yere çakılan prop çubuklar sayesinde istenmeyen manyetik etkileri minimize etmektedir.Daha fazla miktarlı defineler için 1800 metreye kadar menzil verebilir. Ayrıca gömünün yaklaşık 6 ila 8 metre derinlikten bulunduğu bir kullanıcı tarafından bildirilmiştir. Bu modeli seçtiğiniz için çok doğru bir karar verdiniz. Araştırmalarınızda bol şanslar dileriz. 

Teknik özellikleri:  Altın Gümüş Bronz Boşluk
4 kademeli ayar  analog gösterge batarya göstergesi tekli ve çift kişilik kullanım batarya şarj aleti 2 adet paslanmaz prob 10 Mt prob kablosu Türkçe kullanma kılavuzu 2 Yıl garanti.
 

 

PEARL PRO SEPARATION FIELD SCANNING DEVICE

The long-range field scanner can successfully use coin and treasure hunters. These devices are the perfect choice for professional treasure hunters. This scanner is used for gold, silver, bronze and space searches. Gold, silver, bronze and space can be selected by means of the key on it. Working with such an area scanner can shorten the search time as well as provide more treasure. It was also reported by a user that the burial was at a depth of about 6 to 8 meters. You made the right decision for choosing this model. We wish you good luck in your research.

 

Technical Specifications: Gold Silver Bronze Clearance

4-stage adjustment analogue display battery indicator single and double use battery charger 2 stainless probes 10 Meter probe cable English instruction manual 2 Year warranty.

BLACK

اللؤلؤةالسوداء BLACK PEARL LONG RANGE  LOCATOR

اسکنر میدان دوربرد می تواند با موفقیت از شکارچیان سکه و گنج استفاده کند این دستگاه ها گزینه مناسبی برای شکارچیان گنج حرفه ای هستند. این اسکنر برای جستجوی طلا ، نقره ، برنز و فضا استفاده می شود. طلا ، نقره ، برنز و فضا را می توان با استفاده از کلید موجود در آن انتخاب کرد. کار با چنین اسکنر منطقه باعث کاهش زمان جستجو و همچنین گنج بیشتر می شود. همچنین توسط یک کاربر گزارش شده است که این دفن در عمق حدود 6 تا 8 متر بوده است. شما تصمیم درستی برای انتخاب این مدل گرفتید. ما در تحقیق خود آرزوی موفقیت داریم.

مشخصات فنی: ترخیص برنز نقره ای طلا

نمایشگر باتری نمایشگر آنالوگ با تنظیم 4 مرحله ای ، باتری شارژر باتری یک و دوبرابر 2 پروب ضد زنگ 10 کابل پروب متری کتابچه راهنمای دستورالعمل انگلیسی 2 سال گارانتی.


DÜNYA DEDEKTÖR

Tel           :+90 216 540 17 71

WhatsApp:+90 531 984 35 55

WhatsApp:+90 542 414 28 28