Çok az kullanılmış, Bardak Isıtma yeri olan, çok kaliteli Dünya´nın en iyi kahvesi LAVAZZA için

Kullanılmış Ürün

799.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri



İstanbul
İlan Açıklaması

Kullanmadığımız için bir kenara koyduğumuz,, piyasa fiyatı yaklaşık 2,200TL ve üzeri olan (450€+KDV olarak satılıyor), DÜNYACA BİLİNEN ve İtalya´nın en meşhur bilinen Pininfarina firmasının dizayn ettiği, piyasada şu anda en çok tutulan kapsül kahve makinamı satmaya karar verdim. En fazla 20 kahve yapmışızdır. Hatta 16 diyebilrim çünkü kutusunda kalan 4 tane vardı, işe yaramıyor diye attık. Ben alırken bile 2,000TL´ye yakın bir fiyat vermiştim.

En büyük özelliği kahveyi yakmadan yapmasıdır. Yani bu makina ile yaptığınız kahvenin doğal kokusunu ve aromasını içerken anlarsınız. Diğer bu tip birçok makina direk kahvenin üzerinden sıcak su geçirerek yapar. BU makina ise, önce ısıtır, sonra yavaş yavaş sıcak suyu püskürterek kahvenin üzerinden geçirdiği için kahve bir anda sıcak suyla bir araya gelip yanmaz. Dolayısı ile, kahvenin o güzel aroması yok olmaz. 

Süt köpürtmek istediğinizde (Cappuccino veya latte için mesela) ister finca içindeki ister bardaktaki sütü, üzerindeki metal süt köpurtme aparatı ile hemen köpürtebilirsiniz.

Ayrıca üstündeki metal kısıma, kahve fincanlarınızı ters olarak koyabilirsiniz. Burada kahve fincanınız ılık olarak kalır ve soğuk fincana sıcak kahveyi koymaktan dolayı oluşan, aromatik ve tat bozulmaları olmaz. 

KIsaca, bu kadar özelliği olan böyle bir kapsüllü kahve makinasını, böyle bir fiyata almanız çok zordur.

Makina çok temizdir.Ayrıca, gerekmemesine rağmen bütün hijyenik olabilecek temizliklerini özel sıvısı ve tozu ile yaptım.Yani şu anda alıp gönül rahatlığı ile tertemiz kullanabilrsiniz. 

Makina şu anda naylona sarılı olarak duruyor.

Kapsüllerini, 10´lu kutusu adedini yaklaşık 19TL´den alabilirsiniz.100´lük kutu alırsanız tabii daha ucuza geliyor. Yani fiyatı da, kalitesine baktığınızda pek de fazla değil.


TAKAS SADECE: Kutusunda, FATURALI, GARANTİLİ, vuruk, ezik, çiziği olmayan, TERTEMİZ Iphone 5s 32GB ile veya KUTUSUNDA SIFIR GİBİ FATURALI Samsung Galaxy Gear S2 sport modeli (plastik kayışlı) ile yapılacaktır.

Kullanıcının Diğer İlanları