EKRANLI ALTIN DEFİNE ARAMA CİHAZI, JEOFİNDER PLUS, 0532 170 34 54

Sıfır Ürün

4.25 TL

dedektör ALTIN ARAMA CİHAZLARI ALAN TARAMA CİHAZI

İlan Sahibi Bilgileri




İstanbul
İlan Açıklaması
Jeo Finder A-Z Plus Dedektör

Dedektör teknolojisinde Jeo Finder A-Z Plus altın ve define arama cihazlarının içinde Türkiye’de ve Dünyada yapılan 1.850 gram ağırlığında derin arama başlığı ile birlikte 2 başlık ile verilmektedir. Jeo Finder A-Z Plusprofesyoneller ve yeni başlayanlar için mükemmel özelliklerde kullanımı son derece pratik derin arama ve tek para cihazıdır. Jeo Finder A-Z Plus ı stantlarımızda ve arazide test etmeden hiçbir cihaza karar vermeyin



Sayın define  tutkunları jeo finder AZ  PLUS TÜRKİYE DE İLK DEFA 2 sistem bir arada bulunan tekneloji harikası  bir cihaz  jeo finder AZ PLUS  aynı anda 2d olarak gerçek canlı grafiksel tesbit ve ayrım özelliğine sahip olmasıdır.  Türkiyede ilk olan bu özellik sayesinde 2d olarak toprak altındaki oda, mahsen, kuyu, tünel, altın, gümüş, bronz ve metallerin başlama ve bitiş noktalarının tam olarak en ve boylarını bulmanızı net olarak sağlamaktadır. jeo finder AZ PLUS  IP SAYISAL DEĞER’DE ARAMA Özelliği sayesinde Türkiyede ilk olma özelliğine sahiptir. Bu sistemde cihaz sayısal değerde  metallerin tüm cinslerini ayrım ve analizini çok yüksek oranda yapabilmektedir.

 Jeo finder MARKASININ VİDEOSUNU MUTLAKA İZLEYİNİZ Böylece dedektör sektöründeki dedektörler ile JEO FİNDER AZ  PLUS DEDEKTÖRÜN farkını daha iyi anlayacaksınız.

jeo finder az plus 2 başlık olarak verilmektedir 26×32 ebatındaki beyaz su geçirmez başlıkla hem kayalık hem çalılık alanda size 1.5 metreya kadar gerçek garantili arama imkanı sunmaktadır.  jeo finder az plus özellikle derin aramalarda altın, gümüş bronz mezar odaları ve tünel girişleri aramalarında kullanılan  40×40 ebatındaki derin arama başlığı sayesinde 2 metre  net ve büyük eski gömülerde 3 ile 4 metre derinlere kadar tesbitler yapabilmektedir. jeo finder az plus ileri dedektör teknolojisi olarak ismi ve markası türkiye patent Enstitüsü  tarafından firmamız tarafından  tescillenmiştir. 

jeo finder az plus 3.5 TFT Renkli ekran olması arama menüsü kolaylığı derinlik hesaplama özelliği ve daha bir çok farklı özelliği bir arada bulundurması ile türkiye de ilk olma özelliğine sahiptir.

JEO FINDER AZ PLUS Türkiye patent ensitütüsü tarafından firmamız adına ismi ve markası tescillidir.

JEO FINDER AZ PLUS Gerçek 2D Renli TFT ekran  görsellerini videolarını ve özelliklerini inceleyerek arazimizdeki veya ofisdeki deneme stantlarımızda test ederek  diğer marka modellerle arasındaki farkı gerçek anlamda görme imkanına sahip olabilirsiniz.

JEO FİNDER A-Z PLUS Aynı anda bütün metallerin cinslerine göre rekli 2d canlı grafik tesbit yapabilme en ve boylarını aynı anda anlamamızı sağlamaktadır.

JEO FİNDER A-Z PLUS  İster 2D renkli canlı grafik tesbit arama bölümünde olsun. İster IP sayısal  arama sisteminde olsun,  Özellikle madenli ve mineralli topraklarda çok yüksek oranda çalışabilmektedir aynı zamanda yoğun  maden ve mineralli kayaların mineral olduğunu anlamanızı sağlayabilmektedir.

JEO FİNDER AZ PLUS  IP özelliği sayesinde tek tuşta otamatik olarak tüm metallerin cinslerini sayısal değerde tesbit ve ayrım yapabilme özelligine sahip olmasıdır. Jeo finder az plus ile Değersiz metalleri kapatarak ister altın ister gümüş ve bronz aramalarında kullanım seçeneği ve imkanı sunmaktadır.

JEO FİNDER AZ PLUS derinlik tesbit özelliği sayesinde bulunan yapının ve objenin ne kadar derinde olduğunu  renkli 2D TFT ekranında anlamamızı ve tesbit yapmamızı sağlamaktadır.

                                                                         
                         

                  VİDEOLARIMIZI İZLEMEK İÇİN AZİZ DEDEKTÖR TEKNOLOJİ MERKEZİ 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN YENİ VİDEOLARIMIZDAN HABERDAR OLUNUZ



                         FİTNE VE YALANIN DEĞİL GERÇEKLERİN DOĞRU ADRESİ


     NUHKUYUSU CAD / ALTUNİZADE / ÜSKÜDAR / İSTANBUL

İSTER__SATILIK __İSTER__KİRALAMAK

İÇİN MAĞAZAMIZI TIKLAYINIZ 

BİZİ ARAYIN SİZİN İÇİN EN İYİ CİHAZA BERABER KARAR VERELİM


0532-170-34-54

0542-533-10-10

0216-342-58-59

0542-747-19-18

0532-747-19-17

KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI

SİZİN BÖLGENİZE EN UYGUN YER ALTI RADARI ALAN TARAMA CİHAZI  YADA      

DEDEKTÖRÜ SİPARİŞ VEREBİLİR. PTT ÖDEMELİ KAPIDA KONTROLLÜ ALABİLİRSİNİZ

NUHKUYUSU CAD / ALTUNİZADE / ÜSKÜDAR / İSTANBUL