MİNELAB GPX 5000 11dd 15x12 mono başlıkla sıfır

Sıfır Ürün

18,500.00 TL

Metal Dedektörü

İlan Sahibi Bilgileri



Tokat
İlan Açıklaması
GPX 5000 MPS, DVT ve SETA teknolojileri sayesinde erişilmesi ve bulunmasi en güç işlenmemiş küçük altin parçalarını bile bulabilirsiniz.
Yeni Zamanlama Fonksiyonları GPX 5000 define dedektörünü çok yönlü ve becerikli hale getirmiştir. 8 zamanlama fonksiyonunun tek bir dedektörde toplanmış olması tek bir dedektör alarak 8 ayrı dedektöre sahip olmanız anlamına gelmektedir. Önceki modelde bulunan 5 zamanlama fonksiyonuna eklenen 3 yeni zamanlama fonksiyonu “madeni para / kalıntı”, “maden tuzu/altın” ve “kaliteli altın”dır.
GPX 5000 Kaliteli Altın arama fonksiyonu çok daha hassas ve derinde arama yapabilme olanağı sağlamaktadır. Böylece kimsenin şimdiye kadar bulamadığı derinlikteki altınlara ulaşabilirsiniz.
GPX 5000 Maden Tuzu / Altın fonksiyonu maden tuzlu toprak koşullarında bile her boyuttaki altını bulabilme olanağı sağlamaktadır. Bu fonksiyon özellikle plajlarda üstün başarı elde etmektedir.
GPX 5000 Madeni Para / Kalıntı fonksiyonu bereketli toprak koşullarında hiç olmadığı kadar derinde arama olanağı sağlamaktadır.