E-WALKER ELİPTİK KONDİSYON ÜRÜNÜ Dynamic Air Walker E Walker Uzay Yürüşü

Sıfır Ürün

700.00 TL

eliptik bisiklet

İlan Sahibi Bilgileri

İstanbul
İlan Açıklaması

Ürün bana hediye geldi kullanılmadı kurulum yapıldı garantisi var E-WALKER ELİPTİK KONDİSYON ÜRÜNÜ Dynamic Air Walker E Walker Uzay Yürüşü 


Gösterge Bilgileri :Zaman , Kolari , nabız , Toplam adım sayısı

Cihazın katlanmış ebatları :110X83X28 cm

Cihazın ağırlığı : Net :20.5kg X Brüt : 22,5 kg

Nabız ölçme sistemi :Elden nabız ölçer

 

Total bir fitness programı sadece egzersiz yapmaktan ve doğru beslenmekten daha fazlasıdır. Önemli olan sağlıklı bir yaşam tarzına sahip olmak için ‘hayat boyu fitness’ anlayışını kuşaktan kuşağa taşımaktadır. Bunun içinde düzenli olarak yapılan check-up’lar , egzersizlerde vardır. Şimdi ve hayatınızın geri kalanında... Total fitness programınız üç kısımdan oluşmaktadır.

 


Kalori yakmak için egzersiz

Kaslarınızı geliştirmek  ve şekillendirmek , metobolizmanızı hızlandırmak  ve kemiklerinizi güçlendirmek için kuvvet egzersizleri .

Güvenli , mantıklı ve sağlıklı bir diyet programı

 

Kullanımı rahat ve sizin için en uygun seviyede çalışmaya başlayarak , gelişiminize katkıda bulunacak etkili bir ekipmanla antreman yapmak , düzenli bir egzersiz programına bağlı kalmak için hayati bir önem taşır. E-walker’la vücudunuzun hem üst hem de alt kısmındaki kaslarınızı , nazik ve kolayca kaymalı hareketlerle etkili biçimde kullanarak fazla kalorilerinizi yakacak , kaslarınızı sıkılaştıracak ve kardiyovasküler  dayanıklılığınızı arttıracaksınız. Egzersizlerin tamamı kendinizi iyi hissettirecektir.