CANAVAR GİBİ FİYAT PERFORMANS GAMING KASA

Kullanılmış Ürün

3,700.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri


İstanbul
İlan Açıklaması
Merhabalar.(İSTANBUL)

Arkadaşlar bilgisayarı alalı yaklaşık 1 yıl oluyor.Motor alacağım için satıyorum,bilgisayarda kesinlikle hiçbir problem yok.Bilgisayar düşük bütçeye tüm oyunları 0 kasma oynatabilecek şekilde toplandı.Pubg ve battlefield 1 tarzı oyunlar ortanın üzerinde grafiklerde kesinlikle kasmadan akıcı bir oyun performansı sunuyor.Ve hatta çok kalabalık olmayan bölgelerde ve arkada uygulama açık değil iken ultra grafik ayarlarında da aynı akıcılıkta oyun performansı sağlıyor.Yayın yapmak için toplamıştım güzel bir internete sahip iseniz yayın rahatlıkla yapabilirsiniz.

Ekran Kartı : RX 580 DDR5 4GB OC 256 BIT [GIGABYTE]
İşlemci : AMD Ryzen 5X 1500X 8 Çekirdek 3.5 GHz [AMD] 
Anakart : MSI A320M PRO-Vh PLUS [MSI] 
Ram : Vengeance LPX 8GB 2400 MHz OC [CORSAIR] 
SSD : Kingston SA400S37120G [KINGSTON] 
Hard Disk 1 : Samsung HD103SI [SAMSUNG]1 TB 
Hard Disk 2 : WDC WD10EZEX-08WN4A0 [WD]1 TB 
Kasa : Spec 01 [CORSAIR] 
Güç Kaynağı : VS550 [CORSAIR]

-Özellikler bu şekildedir resimde de özellikleri tekrardan paylaşmış olacağım.

-Sıvı soğutma mevcut değildir bilginize.Render kalitesi ve hızıda oldukça performanslı.

-Oyun içi performans konusunda şüpheleri olan kesinlikle alıcı gözüyle bakan dostların abilerim kardeşlerim var ise bana ulaşabilir ve onlara video,ekran paylaşımlarıyla performansı gösterebilirim.

-SSD bir ay önce alındı.

-Başka yazmayı unuttuğum aklınıza takılan soru işaretleri var ise mesaj olarak sorabilirsiniz.Şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum.

-KASAYI MOTORSİKLET İLE TAKAS EDEBİLİRİZ SCOOTER TARZI DIŞINDA MOTORLAR İLE-125´LİK MOTORLAR OLABİLİR.EDERİNİN 300 TL ALTI MOTORLAR TERCİHİM NEDENİ İSE EN AZINDAN KASK ALACAK BİR PARA KALSIN İSTİYORUM.

-VE ARKADAŞLAR YÜKSEK PAZARLIKLAR KONUSUNDA HİÇ YAZMAYIN CEVAP DAHİ VERMEYECEĞİM BİLGİSAYAR YENİ OLDUĞU İÇİN FİYATTA ÇOK BÜYÜK SAPMALAR YAPMAYACAĞIM.