Lord of The Rings Legolas 30 cm Toywiz A. Figür 12 inch,Çok Açıdan Eklemli

Kullanılmış Ürün

155.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri


İstanbul
İlan Açıklaması

MARKA :TOYWİZ

BOYUT: (30 CM) 12 INCH -1/6

DURUM: 8/10 KONDİSYONDA LOOSE.OK VE YAY SİLAHLARI TAM EKLEMLERİNDE PROBLEM YOK SADECE BURNUNDA ZERRE MİKTARINDA BİREBİR RESİMLERDENDE GÖREBİLECEGİNİZ ÜZERE LEKELER MEVCUT. BU YÜZDEN FİYAT UYGUN TUTULMUŞTUR

AÇIKLAMA: LORD OF THE RİNG VE THE HOBBİT SERİSİNİN SEVİLEN KAREKTERİ LEGOLASIN LİSASNLI TOYWİZ MARKA GERÇEGİNİN 1/6 ÖLÇEKLİ 30 CMLİK DEVASA ACTİON FİGÜRÜ.EKLEMLERİ SAYESİNDE BİR ÇOK AÇIDAN POZLUYABİLİRSİNİZ OK VE YAYLARIYLA TAM TECHİZATLI.ÜRETİMİ YILLAR ÖNCE DURMUŞ İNGİLTEREDEN GETİRTİLMİŞTİR.LOOSE VAZİYETTEDİR SERGİLENMİŞ BİR ACTION FİGÜRDÜRBİREBİR GERÇEK RESİMLERİNDE ÜRÜNÜN DURUMUNU GÖREBİLİRSİNİZ.

TOPLU ALIMLARDA ÜRÜNLER BERABER KARGOLANICAGI İÇİN EKSTRA KARGO PARASI VERMEZİSİNİZ BU YÜZDEN LÜTFEN DİGER ÜRÜNLERİMİZEDE BAKINIZ.


Site anlaşmalı indirimli kargolanacaktır kargo ücretinden tasarruf etmek için Lütfen diğer ürünlerimizede bakınız Anime ve Sinema meraklısıysanız elbet ilginizi çekicek başka ürünlerimizde vardır.(Mağazamızdaki tüm ilanlarımız için aşagıdaki linke tıklayabilirsiniz)

pramipexol y bradicardia pramipexol plm pramipexol 0 35 mg