56 lık Kuluçka Makinesi

Sıfır Ürün

395.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Antalya
İlan Açıklaması

KuluçMak Otomatik 56 yumurtalık Kuluçka makinesi 2 saatte 15 saniye otomatik çevirme işlemi yapan dijital beyne sahiptir 56 tavuk, ördek, bıldırcın yumurtası kapasitesine sahiptir. Bu durum harika tam otomatik kuluçka makinesini yönetmeyi kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yumurtaları sürekli çevirme olanağı sağlar ısı ve çevirme tam otomatik dir.

Isı gereksinim duyulan ırk ısısına göre ayarlamak çok kolaydır 6 hazır programlı Kuluçka makinelerindendir, ve içeride giden olumsuz bir durumda ısı yükselir düşer nem yükselir yada düşerse sesli olarak uyarı verir. Hazır program içerisinde bıldırcın tavuk kaz hindi ördek keklik şeklinde ayarlıdır tek tuşla ayarları değiştirebilirsiniz. Dijital ekranda gün sayacı nem göstergesi ısı göstergesi bulunur.

Makine içerisindeki fan havanın dolaşımını sağlamanın yanında, doğru ısı sirkülasyonunu sağlar. makinenin alt kısmı  nem seviyelerinin kontrolünü kolaylaştıran yerleşik su kanallarına sahiptir. Makine üzerinde 4 kontrol penceresi ve şeffaf kuluçka makinesi altlıdır. kuluçka makinesini açmadan kuluçka süresince yumurtaları kontrol etmenizi civcivler çıkınca kolay kontrol altına almanızı sağlar. Kuluçka makinesi kullanımı kolaydır kullanım klavuzunu okuyarak yada bizi arayarak kolay bir şekilde kullanabilirsiniz makine size tavuk yumurtası için ayarlı bir şekilde gönderilecektir. KuluçMak Kuluçka Makineleri kaliteli abs plastikten yapılmış olup bakteri üretmez her çıkım sonrası hijyen kurallarına uyduğunuz taktirde bir bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

 Kuluçka makinası size strafor köpük koruması içerisinde gönderilmektedir kış aylarında çok işinize yarayacak için saklamanızı öneririz.

Yemlik suluk döl kontrol lambası ince uçlu su takviye şişesi fısfıs hediyelidir.

 

Özellikler: 
- dijital ısı kontrolü 
- otomatik yumurta çevirme 2 saate 1 15 saniye 
- ısı, nem, gün sayacı ve çeviri sayacı gösteren led ekran 
- CE sertifikalı Avrupa standartlarında üretilmiştir 
- 1 yıl garanti