Ootomatik Kuluçka Makinaları

Kullanılmış Ürün
Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Antalya
İlan Açıklaması

KuluçMak Otomatik Kuluçka Makineleri

50 li tam otomatik kuluçka makinası,  50 tav yum,  50 ördk, 50 sülün, 50 bldrcn yumurta kapasitelidir. Kullanımı çok kolay yüksek çıkım randumanlı Tam otomatik kuluçka makinesidir. Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiştir, makinenin dışından rahatlıkla içeriyi izleyebilirsiniz.

Makine elinize ulaşınca yumurtaları yerleştirmeden önce makineyi kontrol edin elinizi alıştırın.

KuluçMak Kuluçka Makineleri 1 yıl garantili makinerdir

Ödeme Kolaylığı

Kredi karti ile yada nakit olarak kapıda ödeme imkanı

Kuluçka makinası için nem, ısı ve çevirme olmassa olmaz unsurlardandır.tam otomatik kuluçka makinası  bu konuda işinizi kolaylaştıracak çok iş gücü gereksinimi olmadan kuluçkadaki yumurtaları rahatlıkla çıkaracaktır. 50 yumurtalık Tam Otomatik Kuluçka Makinası yapmanız gereken müdehale nem için sadece su takviyesi yapmak olacaktır,gelişim ve son 3 gün çıkım aynı makine içerisinde gerçekleşir ayrı bir çıkım makinesine ihtiyacınız yoktur.

Kuluçka Makinesini direk güneş ısığından koruyunuz.

kuluçka makinası köpük içerisinde gelecek  çöpe atmamanızı önemle tavsiye ediyoruz kışın soguk bölgelerde işinize yarayacak elektrik sarfiyatanı minimum seviyeye indirecek ve elektrik kesintilerinde makinenin iç ısısının eksilmesini önleyecek Otomatik Kuluçka Makinası Fiyatları burdaki gibidir.