Bıldırcın Kuluçka Makinesi

Sıfır Ürün

199.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Antalya
İlan Açıklaması

KuluçMak Bıldırcın Kuluçka Makinesi 

64 yumurta Kapasiteli bıldırcın kuluçka maki 64 keklik, 64 papağan, 64 Sülün, 16 tavuk yumurtası kapasitesne sahip. Kullanımı kolay yüksek çıkım randumanı ile rahatlıklar kullanabileceğiniz dilediginiz zaman dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz tam otomatik kuluçka makinelerindendir. Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiş olup Makinenin dışından rahatlıkla içeriyi izleyebilir çıkım zamanı civcivlere müdehale edebilirsiniz.

Makinenin yanında 25 tl değerinde hediye olarak civciv yemliği civciv suluğu döl kontrol  lambası, yumurta nemlendirici fısfıs  ve nem için uzun uçlu su takviye şişesi gönderilecektir.

Bıldırıcn Kuluçka Makinası elinize ulaşınca yumurtaları Makine içerisine yerleştirmeden önce makineyi 2 saat kadar çalıştırın eliniz makineye alışsın , ısı, nem değerleri ve çevirme konusunda bir olumsuzluk görürseniz  kuluçmak iletişim numaramızı arayın lütfen.

 Bıldırcın Kuluçka Makinesi 1 yıl üretim hatalarına karşı garantilidir.

Ödeme Kolaylığı

Kredi karti ile yada nakit olarak kapıda ödeme imkanı ile gönderim vardır.

Kuluçka Makinası için nem, ısı ve çevirme olmassa olmaz unsurlardandır, Makine bu konuda işinizi kolaylaştıracak çok iş gücü gereksinimi olmadan kuluçkadaki yumurtaları rahatlıkla çıkaracaktır. kuluçka makinesine yapmanız gereken müdehale nem için sadece su takviyesi yapmanız yeterli olacaktır, gelişim ve çıkım aynı makine içerisinde olur ayrı bir çıkım makinesine ihtiyacınız yoktur, Yalnızca yapmanız gereken müdehale yumurta gelişim viyolünü makine içerisinden çıkarmak viyoldaki yumurtaları makine içerisine çıkım ızgarasına bırakmak olacaktır.

64’lü Bıldırcın Kuluçka Makinesini dilerseniz  16 Yumurtalık tavuk kuluçka makinesi olarak kullanmanız mümküdür her 4 bıldırcın yumurtası viyol güzünün ortasında tavuk yumurtası için gözler vardır dilerseniz 64 bıldırcın dilerseniz  16 tavuk yumurtası koyarak makineyi çok fonksiyonlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

Siz hobici kanatlısever müşterlerimize özel  kuluçka makinası yapım malzemelerinin yarı fiyatına otomatik kuluçka makinası imkanı İMKANI İLE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ. Bıldırcın Kuluçka Makinası fiyatları buradaki gibidir.

64 Yumurtalık otomatik kuluçka makinası size köpük koruması içerisinde gönderilecektir köpük korumasını çöpe atmamanızı tavsiye ediyoruz kışın çok soguk olan havalarda çok işinize yarayacak elektrik sarfiyatanı minimum’a indirecek ve elektrik kesintilerinde makine iç ısısının eksilmesini önleyecektir, kış aylarında makineyi strafor korumasının içinde tutmanızı tavsiye ediyoruz.