200 yumurtalık Kuluçka Makinesi

Kullanılmış Ürün
Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Antalya
İlan Açıklaması

KuluçMak 200 lük Kuluçka Makinesi

200 Yumurtalık Kuluçka Makinesi 196 tavuk, 196 ördek, 196 hindi, 196 keklik, 196 bıldırcın yumurtası kapasitelidir. makine içerisindeki viyol otomatik motorlu viyoldür. Kullanımı kolay %90 çıkım randumanı ile rahatlıklar kullanabileceğiniz dilediginiz zaman dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz otomatik kuluçka makinasıdır. Makine Seffaf  kaliteli plastikten üretilmiştir makinenin dışından rahatlıkla içeriyi izleyebilir çıkım zamanı civcivleri gözetim altında tutabilirsiniz.

Makinenin içerisinde 25 tl değerinde hediye olarak civciv yemliği civciv suluğu döl kontrol lambası, yumurta nemlendirici fısfıs ve nem için su takviye şişesi gönderilecektir.

Kuluçka makinası elinize ulaşınca yumurtaları makine içerisine  yerleştirmeden önce makineyi çalıştırın makinenin kullanımına alışın alıştıktan sonra yumurtaları Makineye yerleştirin lütfen.

KuluçMak Kuluçka Makineleri 1 yıl garantili makinelerdir.

Ödeme Kolaylığı

Banka Havalesi yada Nakit olarak kapıda ödeme imkanı vardır.

Kuluçka makinası için nem, ısı ve çevirme olmassa olmaz unsurlardandır. otomatik  196’lık kuluçka makinası  bu konuda işinizi kolaylaştıracak çok iş gücügereksinimi olmadan kuluçkadaki yumurtaları rahatlıkla çıkaracaktır. Otomatik  196 lIk kuluçka makinesine yapmanız gereken müdehale nem için sadece su takviyesi yapmanız yeterli olacaktır, 18 günlük gelişim ve son 3 gün çıkım aynı makine içerisinde gerçekleşir ayrı bir çıkım makinesine ihtiyacınız yoktur.

Kuluçka makinesini direk güneş ısığından koruyunuz direk güneş ışığında kalan makinenin ısısı istenilen ısının üzerine çıkabiliyor bu durumda civcivlerin ölümlerine sebep oluyor.

196’ lık Kuluçka size strafor köpük koruması içerisinde gönderilecektir strafor’u çöpe atmamanızı kaybetmemenizi tavsiye ediyoruz soguk olan bölgede yaşıyorsanız kışın işinize yarayacak elektrik sarfiyatanı minimum’a indirecek ve elektrik kesintilerinde makine iç ısısının eksilmesini önleyecektir, kış aylarında makineyi straforun içinde tutmanızı önemle tavsiye adiyoruz.

İyi alışverişler dileriz.