35 lik Kuluçka Makineleri

Kullanılmış Ürün
Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Antalya
İlan Açıklaması

KuluçMak 35 lik Kuluçka Makinesi

35 yumurtalık kuluçka makinası 35 tavuk yumurtası,  35 ördek, 35 hindi, 35 keklik, 35 bıldırcın yumurtası kapasitelidir. makine içerisindeki viyol otomatik motorlu viyoldür. Kullanımı kolay yüksek çıkım randumanı ile rahatlıklar kullanabileceğiniz dilediginiz zaman dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz otomatik kuluçka makinasıdır. Kuluçka Makineleri https://www.kulucmak.com Seffaf kaliteli plastikten üretilmiştir makinenin dışından rahatlıkla içeriyi izleyebilir çıkım zamanı civcivleri gözetim altında tutabilirsiniz.

Makinenin içerisinde 25 tl değerinde hediye olarak civciv yemliği civciv suluğu döl kontrol lambası, yumurta nemlendirici fısfıs ve nem için su takviye şişesi gönderilecektir.

Kuluçka makinası elinize ulaşınca yumurtaları makine içerisine viyol´e yerleştirmeden önce makineyi çalıştırın makinenin kullanımına alışın alıştıktan sonra yumurtaları viyollere yerleştirin.

KuluçMak 35 lik kuluçka makinesi 1 yıl garanti Kapsamındadır.

Ödeme Kolaylığı

Kredi karti ile yada nakit olarak kapıda ödeme imkanı ile gönderim vardır.

Kuluçka makinası için nem, ısı ve çevirme olmassa olmaz unsurlardandır. otomatik  35’lik kuluçka makinası  bu konuda işinizi kolaylaştıracak çok iş gücügereksinimi olmadan kuluçkadaki yumurtaları rahatlıkla çıkaracaktır. Otomatik  35 lik kuluçka makinasına yapmanız gereken müdehale nem için sadece su takviyesi yapmanız yeterli olacaktır, 18 günlük gelişim ve son 3 gün çıkım aynı makine içerisinde gerçekleşir ayrı bir çıkım makinesine ihtiyaç yoktur.

Sizlere kuluçka makinası yapım malzemelerinin neredeyse yarı fiyatlarına tam otomatik kuluçka makinası imkanı sunuyoruz, kuluçka makinası yapım malzemelerinin fiyatlarını dilerseniz kabaca bir gözden geçirelim.

1 ad dijital termostat ısı nem çevirme, kuluçka kontrol cihazı fiyatları 200 tl

1 ad 80 Wat kuluçka rezistansı fiyatları 25 tl

1 ad kuluçka fanı en ucuz fiyatları  15 tl

1 ad viyol ve otomatik çevirme motoru 60 tl

1 ad düşürücü adaptör 40 tl 

+ kuluçka makinası kabini için kullanılacak malzeme vs + işçilik  düşündügümüz zaman siz hobiciler için çok ideal bir makinedir

kuluçka makinesini direk güneş ısığından koruyunuz direk güneş ışığında kalan makinenin iç ısısı istenilen ısının üzerine çıkabiliyor bu durumda civcivlerin ölümlerine sebep oluyor.

35’ lik kuluçka makinası size strafor köpük koruması içerisinde gönderilecektir strafor’u çöpe atmamanızı kaybetmemenizi tavsiye ediyoruz kışın çok soguk olan bölgelerde iseniz çok işinize yarayacaktır elektrik sarfiyatanı minimum’a indirecek ve elektrik kesintilerinde makine iç ısısının eksilmesini önleyecektir, kış aylarında makineyi straforun içinde tutmanızı tavsiye adiyoruz.