36 lık Kuluçka Makinası

Sıfır Ürün

320.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Antalya
İlan Açıklaması

Kuluçmak 36 lık Kuluçka Makinası

36 yumurtalık kuluçka makinası 36 tavuk yumurtası,  36 ördek,  36 hindi, 36 kaz, 144 keklik, 144 bıldırcın yumurtası kapasitelidir. 36 lık tam otomatik makine viyolu otomatik  motorlu çok fonsksiyonlu multivol’dür Kullanımı kolay yüksek çıkım randumanı ile rahatlıklar kullanabileceğiniz dilediginiz zaman dilediğiniz yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz otomatik kuluçka makinasıdır. Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiştir, makinenin dışından rahatlıkla içeriyi izleyebilir çıkım zamanı civcivleri rahatlıkla gözetim altında tutabilirsiniz.

KuluçMak Kuluçka makineleri içerisinde 25 lira değernde promosyon olarak civciv yemliği civciv suluğu döl kontrol lambası, ve nem için su takviye şişesi gönderilecektir.

Kuluçka makinası elinize ulaşınca yumurtaları makine içerisine yerleştirmeden önce makineyi kontrol edin lütfen, ısı, nem değerleri ve çevirme konusunda bir olumsuzluk görürseniz vakit kaybetmeden iletişime geçin lütfen.

Kuluçmak 36’lık Otomatik kuluçka makinası 1 yıl garanti Kapsamındadır.

Ödeme Kolaylığı

Kredi karti ile yada nakit olarak kapıda ödeme imkanı ile gönderim vardır.

Kuluçka makinası için nem, ısı ve çevirme olmassa olmaz unsurlardandır. otomatik  36’lık kuluçka makinası  bu konuda işinizi kolaylaştıracak çok iş gücü gereksinimi olmadan kuluçkadaki yumurtaları rahatlıkla çıkaracaktır. Otomatik  36 lı kuluçka makinasına yapmanız gereken müdehale nem için sadece su takviyesi olacaktır, 18 günlük gelişim ve son 3 gün çıkım aynı makine içerisinde gerçekleşir ayrı bir çıkım makinesine ihtiyaç yoktur, Yalnızca yapmanız gereken müdehale 18 gün sonunda multiviyol’ü makine içerisinden çıkarmak viyoldaki yumurtaları makine içerisine bırakmak olacaktır.

Sizlere kuluçka makinası yapım malzemeleri fiyatlarına tam otomatik kuluçka makinası imkanı sunuyoruz, dilerseniz  hesabını kabaca bir gözden geçirelim kuluçka makinası yapım malzemeleri ve fiyatları,

1 tane dijital termostat ısı nem çevirme, kuluçka kontrol cihazı en ucuz fiyatları 200 tl

1 tane 80 Wat kuluçka rezistansı en ucuz fiyatları 25 tl

2 tane kuluçka sirkülasyon fanı en ucuz fiyatları  30 tl

1 tane 24 yumurtalık viyol ve otomatik çevirme motoru en ucuz fiyatları 50 tl  

+ kuluçka makinası kabini için kullanılacak malzeme vs + işçilik  düşündügümüz zaman siz hobiciler için çok ideal bir makinedir bu tam otomatik makine kuluçka makinası yapım malzemelerinden daha ucuza gelmektedir. En idela Kuluçka makinesi ve fiyatları Kuluçmak kuluçka makinelerinde 139 tl den başlayan fiyatlarlar

36’ lık otomatik kuluçka makinesini direk güneş ısığından koruyunuz direk güneş ışığında kalan makine iç ısısı istenilen ısının üzerine çıkabiliyor bu durumda civcivlerin yumurta içerisindeyken ölümlerine sebep oluyor.

diğer kuluçka makinesi çeşitlerini kuluçmak web adresinden inceleyebilir kapıda ödemeli sipariş edebilirsiniz.